Dünya Saplantılı aşık tüfekle kaçırdı! Dört çocuk annesinin kabusu

Saplantılı aşık tüfekle kaçırdı! Dört çocuk annesinin kabusu

13.12.2023 - 15:15 | Son Güncellenme:

Saplantılı eski sevgilisi tarafından dehşeti yaşayan dört çocuk annesi başına gelenleri dünyaya duyurdu.

Saplantılı aşık tüfekle kaçırdı Dört çocuk annesinin kabusu

Son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri Kuzey Galler'in Snowdonia şehrinde yaşandı. Gareth Wyn Jones ile 2019 yılında ilişkisini bitiren Rhianon Bragg isimli kadın, bir süre normal yaşantısına devam etti. Dört çocuk annesi Bragg, daha sonra eski sevgilisinin sık sık kendisini hem sosyal medyadan hem de gerçek hayatta takip ettiğini fark etti, Bragg için kabus tam da buradan sonra başladı.

Haberin Devamı

Bir gün dışarıdayken saplantılı aşık tarafından önü silahla kesilen Bragg, arabaya bindirilerek bilinmeyen bir yere götürüldü. Genç kadın burada saatlerde rehine olarak tutuldu. Çocuklarının ihbarı üzerine kısa sürede izine rastlanan Bragg, sekiz saat sonra esaretten kurtarıldı. Tamirci olduğu ortaya çıkan eski sevgili ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saplantılı aşık tüfekle kaçırdı Dört çocuk annesinin kabusu

"İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM"

İngiltere'de konuyla ilgili bir programa katılan Bragg, eski sevgilisinin gelecek ay serbest kalacağını ve bu durumdan ötürü tedirgin olduğunu kaydetti. İntihar etmeyi düşündüğünü ancak çocukları nedeniyle vazgeçtiğini belirten Bragg, "Onun nerede olduğunu bilmemek, bir sonraki adımda karşıma çıkacağını tahmin etmek yaşamaktan daha zor" dedi.

Haberin Devamı

Saplantılı aşık tüfekle kaçırdı Dört çocuk annesinin kabusu

TÜFEĞİNİ BİLE İADE ETTİLER

Saplantılı aşığın daha önce tam dört kez tutuklandığını ancak defalarca serbest kaldığını hatırlatan Bragg, soruşturma sonrası kendisini rehin aldığı silahın bile Jones'a iade edildiğini belirtti. Açıklamalarının devamında adalet sistemini eleştiren genç kadın "Serbest bırakılmayacak kadar riskli bir suçluyu nasıl özgür kılacaklarını anlamıyorum. İngiliz adalet sistemi tamamen at gözlüğü takmış insanlar tarafından yönetiliyor" ifadelerini kullandı.

Yazarlar