Dünya ‘Seks kasetimi gördünüz mü?’

‘Seks kasetimi gördünüz mü?’

14.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çarpıcı açıklamalar yaparak pek çok kez gündem olan dünyanın en zengin kişisi Elon Musk, bu kez ise Twitter’da “Seks kasetimi gördünüz mü?” ifadesiyle yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti...

‘Seks kasetimi gördünüz mü’

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’da dikkatleri üzerine toplamak amacıyla yaptığı paylaşımlara bir yenisini ekleyerek “Seks kasetimi gördünüz mü?” ifadesini yayınladı. Musk, söz konusu ifadeyle birlikte iki selobandın fotoğrafını paylaşırken, İngilizce’de seks kasedi anlamına gelen “sex tape” ifadesinde kullanılan “tape” kelimesi aynı zamanda bant anlamına geliyor.  Musk ayrıca “Bu ‘yapışkan’ bir durum” yorumunda bulunurken, fotoğraftaki selobantların bir seks pozisyonu olan “69” şeklinde olması da dikkat çekti. 

Haberin Devamı

‘Kötü bir espri’ 

Bu paylaşım 577 bin beğeni alsa da pek çok kullanıcı, Musk’ın tweetini “Şu ana kadar görülen en iyi tık (beğeni) alma tuzağı” olarak nitelendirdi. Bazı kullanıcılar da “O kadar kötü bir espri ki yarın Twitter’ı satın alsam Musk’ın platformu kullanmasını yasaklardım” ifadesini paylaştı. 265 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin kişisi olan Musk, geçtiğimiz günlerdeyse sosyal medyada “artık seks yapmadığını” açıklayarak gündem olmuştu.