Dünya Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı!

Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı!

17.02.2024 - 16:30 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü'nde hediye alamayınca, öfkeden gözü döndü. Erkek arkadaşı için şoke edici intikamı planladı. Dudak uçuklatan intikam videosuna sosyal medyadan yorum yağdı.

Sevgililer Gününde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı

Sosyal medyada paylaşılan ve hızla viral olan videoda, öfkeli kadının hediye alamadığı için gerçekleştirdiği şoke edici intikam gözler önüne serildi. 26 saniyelik kaotik video, kadının adeta çöpe dönmüş apartman dairesinde gerçekleştirdiği tahribat sonrası evde dolaştığını gösterdi. 

Haberin Devamı

Video ilk olarak sosyal paylaşım sitesi Reddit'te yayınlandı. Daha sonra ise X (eski adıyla Twitter) ve Instagram'da da paylaşılarak tıklanma rekorlar kırdı ve hızla viral hale geldi. Öfkeli kadın, erkek arkadaşı olduğu düşünülen apartman sahibine, sebep olduğu yıkımı göstererek bağırıyor ve hakaretler yağdırıyor. Video devam ederken, kadının mobilyaların çoğunu mahvettiği ve dairenin savaş alanına döndüğü ortaya çıktı. 

Sevgililer Gününde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı

EV SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Görüntülerde, öfkeli kadının sevgilisinin eşyalarını evin dört yanına saçtığı, mutfağı da birbirine kattığı ortaya kondu. Mutfaktaki yiyecekler açılmış ve yerlere fırlatılmıştı, mutfak tezgahı ve yerler ise kirli kaplarla dolu haldeydi. 

Ancak bu bile yalnızca başlangıçtı, yatak odalarının hali içler acısı durumdaydı. İlk yatak odasındaki yatağın başlığının paramparça edilmişti ve yatağa ve halıya kırmızı renkli boya dökülmüştü. İkinci yatak odasında ise yorgan ve yastıkların içinden çıkarılan elyaflar, yataktan kesilen parçalar odanın dört yanına saçılmıştı.

Haberin Devamı

Kadın banyonun önünden geçerken bir su sesi duyuluyordu bu da duş ve lavabodaki suyun açık olduğunu ortaya koydu. Banyo lavabosunda ve zeminde açılarak her tarafa bulaşmış ürünler olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

'HASAR 50 BİN DOLARIN ÇOK ÜSTÜNDE OLABİLİR'

Öte yandan, sosyal medyada tıklanma rekorları kıran videoya yorum yağdı. Bazı kullanıcılar böylesi bir çılgınlığın kurgu olması gerektiğini savundu. Bazıları ise, sosyal medyada daha paylaşılan ve tamamen gerçek olduğu anlaşılan şoke edici olayları hatırlatarak bu son örneğin de gerçek olmasının mümkün olduğunu yazdı. Bir kullanıcı ise, hasarın boyutuna yönelik tahminini bildirdi. "Bir restorasyon şirketinde çalışıyorum, suyun nereye gittiğine bağlı olarak bu işin maliyeti 50 bin doların (yaklaşık  1,5 milyon TL)  çok üzerinde olabilir" diye yazdı.