Dünya Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi! Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü

Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi! Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü

14.02.2024 - 11:24 | Son Güncellenme:

'İçinde yaşayan varlıklar' olduğundan korkuyordu. Daha sonra katili olacak rahipler şeytan çıkarma ayinine ihtiyacı olduğunu, böylece iyileşeceğini söylüyordu. Zavallı kadını bir mezarlığa götürdüler. Mezarlık tüyler ürperten işkenceye sahne oldu. Hastaneye yetiştirilmeye çalışıldığında çoktan hayatını kaybetmişti.

Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü

Dört kişi bir kadını şeytan çıkarma ayini sırasında vahşice öldürdükleri şüphesiyle tutuklandı. Kan donduran olayda, Zilda Correa Bitencourt adındaki kadın, Brezilya'daki bir mezarlıkta çarmıha gerilerek acımasızca dövüldü. İki erkek kardeş, babaları ve bir kadından oluşan dört şüpheli, Zilda'nın cansız bedenini hastaneye götürdükleri sırada polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

'MANEVİ TEMİZLİK' DİYEREK GÖTÜRDÜLER

Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü

Polis sözcüsü Sandro Meinerz'e göre şüpheliler işkence yoluyla nitelikli cinayete sebep olmakla suçlanıyor. Zilda'nın ismi açıklanmayan kocası ve oğlunun, kadının ölümü sırasında mezarlıkta bulunduğu da bildiriliyor. Yerel basında çıkan haberlere göre 57 yaşındaki Zilda, bir tür manevi temizlik ritüeli için bölgeye götürülmüştü. İsimleri açıklanmayan iki şüpheli polise, 20 yıldır 'içinde yaşayan iki varlığı' ortadan kaldırmaya çalıştıklarını savundu.

'PAİS DE SANTOS'

Ancak gerçekte Zilda kan donduran bir işkenceye maruz kalarak hayata gözlerini yumdu. Korkunç ritüelin, bir tür Afrikalı-Brezilyalı rahip olan ve 'azizlerin babası' anlamına gelen 'pais de santos' adlı ikili tarafından gerçekleştirildiği bildirildi. Yerel basına yansıyan haberlere göre, görgü tanıkları, Zilda'nın; yumruklar, tokatlar, kafasına isabet eden darbeler ve vücudunun farklı yerlerine sopalarla vurulması gibi acımasız bir saldırıya kurban olduğunu gördüklerini öne sürüyor. Buna göre zavallı kadın defalarca da yere fırlatılmıştı ve en sonunda ise çarmıha gerildi.

Haberin Devamı

Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü

DÖNDÜKLERİNDE KENDİNDE DEĞİLDİ

Zilda'nın oğlu polise, pais de santos'un kendilerine, 20 dakika boyunca çarmıha bağlı kalması sonrasında annesinin 'iyileşeceğini' söylediğini anlattı. Ancak geri döndüklerinde Zilda kendinde değildi. Yerel güvenlik güçleri, 10 Şubat Cumartesi günü erken saatlerde olayla ilgili bilgilendirildi. Mezarlığa gitmek üzere yola koyuldukları esnada ise Zilda'yı hastaneye götüren bir araçla karşılaştılar. Ancak Zilda çoktan hayatını kaybetmişti. 

Polis, araçtaki dört kişiyi gözaltına alırken, iki kişi polis sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Ancak mahkeme geçtiğimiz Pazar günü diğer iki şüphelinin tedbir amaçlı gözaltına alınmasına karar verdi ve dördü de şu anda São Sepé Bölge Hapishanesi'nde tutuluyor. Memurlar, adli tıp soruşturması için mezarlığı kapattı ve otopsinin Zilda'nın ölüm sebebini ortaya çıkması bekleniyor. Duruşmanın ise 14 Şubat'ta yapılması bekleniyor.