Dünya Sola dönmek için ışıkta bekliyordu! Çalıntı SUV dehşeti...

Sola dönmek için ışıkta bekliyordu! Çalıntı SUV dehşeti...

28.11.2022 - 11:15 | Son Güncellenme:

İşlek bir otoyolda, sola dönmek için kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsünün kask kamerası, korkunç zincirleme kazayı saniye saniye kaydetti.

2000'lere damgasını vuran Son Durak filmini izlemeyen yoktur. Seri haline getirilen ve devam filmleri de çekilen Son Durak'ta, ölümün ne zaman geleceğini öngörme yeteneğine sahip bir genç ve arkadaşlarının hayatta kalma mücadelesi ele alınmıştı. Gençler ne kadar uğraşsalar da kaderlerinden kaçamamıştı.

Haberin Devamı

İşte California'nın Malibu kentinde yaşanan bir kaza, akıllara adeta Son Durak filmini getirdi. Trafik ışığında beklemekte olan bir motosikletçinin kask kamerasının kaydettiği görüntüler, akıllara durgunluk verecek cinsten. Siyah bir SUV'nin çarptığı kamyonetin, motosiklete doğru hızla savrulup taklalar atarak yaklaştığı görüntüler, tüyler ürpertti.

ÇALINTI SUV DEHŞETİ

Los Angeles İlçe polisine göre, korkunç kaza 14 Kasım'da meydana geldi ve çalıntı bir araba olan 2017 model siyah Lexus NC'nin sürücüsü için ölümle sonuçlanan bir olaydı.

Sola dönmek için ışıkta bekliyordu Çalıntı SUV dehşeti...

Trafik hızla akarken, yoldaki birçok otomobile rağmen, siyah SUV, büyük gri bir kamyonete çarparak işlek otoyolda sola dönüş yapmak için sakince bekleyen motosikletçiye çarpıyor.

Haberin Devamı

TAKLALAR ATARAK MOTOSİKLETÇİYE ÇARPTI

Yan tarafa uçarak doğrudan motosikletçiye çarpan kamyonetteki moloz ve malzemeler, etrafa fırlıyor.

Sola dönmek için ışıkta bekliyordu Çalıntı SUV dehşeti...

Dailymail gazetesinin aktardığına göre, motosiklet sürücüsü kazadan mucizevi bir şekilde sağ kurtuldu ve tedavisinin yapılması için hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsünün durumu netlik kazanmazken, yaralarının ölümcül olmadığına inanılıyor.

Kazadan yaklaşık bir saat önce çalınan Lexus'un sürücüsü, şiddetli çarpışma sonrasında hayatını kaybetti. Çalıntı otomobil vakasında zincirlemeye kazaya neden olan hırsızın kimliği yetkililer tarafından açıklanmadı.

REHABİLİTASYONDAN YENİ ÇIKMIŞ

Kazadan kısa bir süre önce rehabilitasyondan çıktığı bildirilen sürücü, yüksek hızda yokuş aşağı iniyordu ve kamyonete çarpmadan önce orta refüjde yaklaşık altı uyarı işaretine çarptı.

Sola dönmek için ışıkta bekliyordu Çalıntı SUV dehşeti...

Şerif Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre SUV, daha sonra 10 metre yüksekliğindeki bir sete çarptı ve baş aşağı pozisyona geldi.

Görgü tanıkları, sürücüyü SUV'den çıkarmaya çalışırken otomobil alev aldı ve patladı. Sürücü uçakla hastaneye kaldırılsa da, hastanede mi yoksa yolda mı öldüğü bilinmiyor.

Sola dönmek için ışıkta bekliyordu Çalıntı SUV dehşeti...

Kazayı takip eden sekiz saat boyunca, otoyol kapatıldı ve sürücüler bölgedeki ara sokaklara yönlendirildi.