Dünya Akıma kapılıp kaskatı kesildiler! Tren raylarında kalp krizi geçirdi

Akıma kapılıp kaskatı kesildiler! Tren raylarında kalp krizi geçirdi

15.08.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

ABD'de konsere gitmek için tren istasyonuna gelen gençler, burada belki de hayatlarının hatasını yaparak raylara atladı. Olayın sonrasında yaşanan dehşet ise anbean kameraya yansıdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago eyaletinde kayıtlara geçen görüntüler son günlerin en korkunç anlarından birine sahne oldu. Söz konusu olay hem sosyal medya hem de dünya basınında ses getirince İngiliz medyası olayın detaylarını okuyucularına ön sıralardan aktardı.

Haberin Devamı

KONSER ÖNCESİ DEHŞET

İddiaya göre raylarda konsere gitmek üzere olan gençler bu anlarını ölümsüzleştirmek için raylara atladı. Gençler burada rayların üzerine oturarak poz verdi. Tam selfie çekerken akıma maruz kalan gençler oldukları yerde resmen kilitlendi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada gençlerin en az 600 volt elektriğe maruz kaldığı belirtildi.

Akıma kapılıp kaskatı kesildiler Tren raylarında kalp krizi geçirdi

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri talihsiz gençleri hemen hastaneye götürdü. Yapılan ilk müdahale sonrası birinin durumunun iyi olduğu açıklanırken diğer kişinin hayati tehlikesi olduğu ve elektrik nedeniyle kalp krizi geçirdiğini açıklandı. Bazı basın kuruluşları ise kalp krizi geçiren gencin öldüğünü iddia etti. Öte yandan kamera görüntülerinde hiç düşünmeden raylara atlayan ve gençleri akımdan kurtaran kişi net bir şekilde görülüyor.

Haberin Devamı

Yanı sıra geçtiğimiz yıl yine Chicago'da benzer bir gelişme yaşanmış ve olayın görüntüleri kısa sürede infial yaratmıştı. Yine o görüntülerde 20 yaşındaki bir genç yüzlerce voltluk bir elektriğe kapılmış ve kaskatı kesilmişti.

Akıma kapılıp kaskatı kesildiler Tren raylarında kalp krizi geçirdi