Dünya Kıyıya vuran varilden ceset çıktı! Ne olduğunu polis bile bilmiyor

Kıyıya vuran varilden ceset çıktı! Ne olduğunu polis bile bilmiyor

01.08.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

ABD'nin ünlü kenti Malibu'da okyanustan gelen bir varilden çıkan ceset dünya basınında kısa sürede ses getirdi.

Kıyıya vuran varilden ceset çıktı Ne olduğunu polis bile bilmiyor

Pazartesi gecesi California'nın lüks bölgelerinden Malibu'da son günlerin en dehşet veren gelişmesi yaşandı. Polis tarafından yapılan açıklamada plajda bir varile sıkıştırılmış bir ceset bulunduğu kayıtlara geçti. Los Angeles İlçe Şerifi tarafından yapılan bilgilendirmede dedektiflerin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi, cesedin kimliği ve ölüm sebebi ise açıklanmadı. 

Haberin Devamı

'ÇETELER İNFAZ ETTİ' İDDİASI

ABD basınında çıkan haberlerde çete üyelerinin öldürdükleri kişileri sık sık bu yöntemle sakladıkları ve denize attıkları yazıldı. Uzmanlara göre varil okyanus dalgaları nedeniyle kıyıya vurdu. Konteynerin ve cesedin suda ne kadar süre kaldığı henüz belli değil. Polis ayrıca plaja giriş ve çıkışları kapatarak bölgede delil topluyor.

Kıyıya vuran varilden ceset çıktı Ne olduğunu polis bile bilmiyor

ÜST ÜSTE AÇIKLAMALAR

ABC'nin bölgeye giden muhabiri ise konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede 'Plaj kapatıldı. 'LA İlçe Şerif Yardımcıları burada, şimdi soruşturma için cinayet masası dedektiflerini arayacaklar' dedi.

Eski Malibu Belediye Başkanı Jefferson Wagner ise 'Malibu'da böyle şeyler çok az yaşanır. Derinden rahatsızım. Bu yaygın bir durum değildir, üzücü bir olay' değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Benzer bir gelişme ise geçtiğimiz yaz aynı bölgede yaşandı. Suların çekilmesiyle ortaya çıkan gelişmede bir bavulun içinde konulmuş ceset günler sonra ortaya çıktı.

Kıyıya vuran varilden ceset çıktı Ne olduğunu polis bile bilmiyor