Dünya On dört yıllık korkunç kabus! İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

On dört yıllık korkunç kabus! İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

01.08.2023 - 11:33 | Son Güncellenme:

14 yıldır köle olarak kullanılan ve bir şekilde kaçmayı başaran genç kadın polise konuştu. Olayın detayları dünya basınında infial yaratırken şüpheli tutuklandı.

On dört yıllık korkunç kabus İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

Rusya'da meydana gelen ve dünya basınında kısa sürede gündem olan gelişmenin detayları kan dondurdu. Söz konusu olayda adı Ekaterina B. olan kadın Vladimir Cheskidov isimli kişinin kendisini 2009'da kaçırdığını ve o dönem 19 yaşında olduğunu söylüyor. 14 yıldır resmen bir mahzende kaldığını belirten Ekaterina, Vladimir'in kendisini bir 'Cinsel köle' olarak kullandığını öne sürüyor.

Haberin Devamı

TUTUKLANDI

Yerel basına göre Ekaterina, polise defalarca tecavüze uğradığını aktardı. Vladimir ise olayın ortaya çıkmasından sonra tutuklandı ve psikolojisi bozuk olduğu gerekçesiyle bir psikiyatri hastanesinde silahlı gözetim altında tutulmaya başlandı. Vladimir an itibariyle cinayet, tecavüz ve adam kaçırmaya ilişkin adli soruşturmayla karşı karşıya.

On dört yıllık korkunç kabus İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

BAŞKA KURBANLARDA VAR

Rusya Soruşturma Komitesi, 30'lu yaşlarındaki Oksana adlı başka bir kadının 2011 yılında Vladimir tarafından öldürülüp parçalandığını ortaya attı. İddiaya göre, Vladimir bir kısmı mahzende bulunan kalıntıları kaynatarak yok etti. Yine yerel basında çıkan haberlere göre Vladimir'in annesi kurbanlarının kaçırıldığından haberdardı. Ayrıca evden birçok yetişkin içerikli dergi, video çıktı.

Haberin Devamı

Yaşlı kadın Bugün sorguya çekildi ve dedektifler tarafından oğluyla beraber yaşadığı eve götürüldü. Polis tarafından burada yapılan açıklamada adamın sarhoş olmasını fırsat bilen Ekaterina'nın kaçmayı başardığı bildirildi.

On dört yıllık korkunç kabus İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

İTİRAFLAR KORKUNÇ

Polise verdiği ifadede Ekaterina, Vladimir'in kendisini zincirlerle bağladığını ve sadece ev işleri yapması için çözdüğünü söyledi. Ekaterina'ya göre Vladimir, genç kadından annesine bakmasının yanı sıra cinsel anlamda da bir şeyler sağlamasını bekliyordu.
Öte yandan Vladimir'in aile hayatına dair de bilgiler edinildi.

Eski eşi pencereden düşerek ölen Vladimir'in babası ise ayağının kayması sonucu hayatını kaybetti. Rus gazeteleri adam kaçırma, tecavüz etme ve katil olduğu iddia edilen Vladimir'i 'İnsan değil' diye tanımladı.

On dört yıllık korkunç kabus İşkence, tecavüz, tek yataklı oda

14 YILDA BİNDEN FAZLA TECAVÜZ

Yerel basında çıkan bir başka haberde ise Vladimir'in talihsiz kızı bir tren istasyonunda bıçak zoruyla kaçırdığı ve eve getirdiği iddia edildi. Burada genç kadını bir odaya kilitleyen Vladimir, pencerelere de demir parmaklık taktı. Ekaterina bu odada tam 14 yıl yaşadı, kendi ifadesine göre Vladimir tarafından binden fazla kez tecavüze uğradı.