Dünya Tatil kabus oldu! Kahraman baba çocukları için kendini feda etti

Tatil kabus oldu! Kahraman baba çocukları için kendini feda etti

25.01.2023 - 10:43 | Son Güncellenme:

Avustralya'dan ABD'ye ailesiyle tatile giden Dave isimli adamın hayatı alt üst oldu. Geçirdiği kaza sonrası şimdi yardım bekleyen Dave, tedavisinin bir kısmı yapıldıktan sonra ülkesine geri döndü.

Tatil kabus oldu Kahraman baba çocukları için kendini feda etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine bağlı bir tatil merkezinde korkunç bir olay yaşandı. Söz konusu olay kısa sürede dünyada basınında ses getirdi.

Haberin Devamı

Avustralyalı eski asker, Dave Miln ailesiyle tatil yapmak için ülkesinden ABD'ye geldi. Burada California eyaletinde bir kayak merkezine giden Dave için her şey normal ve sıradan ilerliyordu.

Korkunç olay ise bir anda yaşandı. Tatil bölgesinde bir aracın kızlarına doğru gittiğini gören Dave hemen harekete geçti. 3 ve 1 yaşındaki küçük kızlarını kurtarmayı başaran Dave felaketi yaşadı.

BELDEN AŞAĞISI YOK OLDU

Aracın altında kalan Dave'in Pelvis kemiği, ayak bilekleri, bacakları salkal omurları ve üç kaburgası kırıldı. Kızlarının durumu ise daha hafifti. İsla isimli küçük kızın 2 ayağı birden kırılırken Anna şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Tatil kabus oldu Kahraman baba çocukları için kendini feda etti

70 BİN DOLARDAN FAZLA TOPLANDI

Hastanede yapılan tedavinin ardından Dave ve ailesi Avustralya'ya tekrar döndü. Dave'e yardım etmek için kurulmuş bir GoFundMe (

Haberin Devamı

bir bağış platformu) sayfasında ise "Üç hafta içinde 10 farklı ameliyat geçirdi. Daha fazla ameliyat için destek istiyoruz" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Dave için şimdiye kadar 70 bin dolardan fazla bağış toplandı. İlan hala sayfada durduğu içinde sayı her geçen gün artıyor.

Tatil kabus oldu Kahraman baba çocukları için kendini feda etti