Dünya Teknolojik pırıltılar

Teknolojik pırıltılar

04.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

New York’ta gerçekleştirilen Met Gala’nın bu yılki teması “Teknoloji Çağında Moda” olarak belirlendi. Metalik geçişlerin etkisini hissettirdiği gecede Claire Danes’ın fiber optik elbisesi dikkati çekti

Teknolojik pırıltılar

Teknolojik pırıltılar
275 bin dolara bilet

Haberin Devamı

ABD’nin New York kentinde Metropolitan Sanat Müzesi’nde düzenlenen Met Gala, bu yıl “Manus x Machina: Teknoloji Çağında Moda” temasıyla, moda ve teknolojinin gittikçe güçlenen ilişkisini konu aldı. Gecenin en düşük fiyatlı bileti 30 bin dolardan alıcı bulurken, loca biletleri 275 bin dolara kadar yükseldi. Moda editörü Anna Wintour tarafından 18 yıldır düzenlenen ve “Doğu Yakası’nın Oscar’ı” olarak da anılan galada geçen yıl müze için 12.5 milyon dolar gelir elde edilmişti.

Teknolojik pırıltılar
Karanlıkta parlıyor

Bu yıl ana teması “Teknoloji Çağında Moda” olarak belirlenen gala gecesinde metal rüzgarı esti. Ünlü isimler metal parıltılarla süslü kıyafetler tercih ederken, gecenin en çok konuşulan ismi “Homeland” dizisinin yıldızı Claire Danes oldu. Teknoloji odaklı bir kıyafet tercih eden Danes’in Zac Posen imzalı elbisesi Sindirella’yı anımsatırken, kıyafetin en dikkat çeken yanı gece karanlığında parıldamasıydı. Danes, bu tercihiyle Twitter’ın en çok konuşulan ismi oldu.