Dünya Tinder aşkında trajikomik son

Tinder aşkında trajikomik son

07.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiltere’de Tinder’den tanıştığı erkeğin evine giden kız, klozet tıkanınca çareyi birikenleri pencereden atmakta buldu. Ancak sıkışan kızı itfaiye kurtardı

Tinder aşkında trajikomik son

Pencerede sıkıştı
İngiltere Bristol’da komedi filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. Çöpçatanlık uygulaması Tinder’da tanışarak dışarda buluşan ve eve giden iki genç, hayatlarının en trajikomik anlarını yaşadı. Liam Smith’in evine giden kadın, sifonun çalışmaması üzerine dışkısını camdan atmak istedi. Fakat dışkı, çift camlı pencerenin arasına düşünce onu almak isteyen kadın sıkıştı. İtfaiye camları kırdığı için 300 sterlin masraf çıktığını belirten Smith, Crowdfunding sayfasından yardım beklediğini aktardı.

Haberin Devamı

Parayı bağışlayacak
Yaşadıklarını BBC’ye anlatan Smith, “Güzel bir akşam geçirdik ve evime geldik. Tuvalete gittikten sonra panikle gelerek ne yaptığını anlattı. Önce camı kırmayı düşündüm. Fakat o camların arasına girip dışkıyı bana verdi. Ama geri çıkmayı başaramadı. Ben de itfaiyeyi çağırdım” dedi. Bin 200 sterlin toplamayı başaran Smith, ekstra parayı biri itfaiyecileri destekleyen, diğeri de sifonlu tuvaletler yapan iki derneğe bağışlayacağını açıkladı. Öte yandan kadınla tekrar görüşen Smith, “En zor şeyleri başta atlattık. İkincisinde güzel bir gece geçirdik ve çok iyi anlaştık” dedi.