Dünya Türk DJ'in son sözü: Aşkım sessiz ol! Çetelerin elinde korkunç ölüm

Türk DJ'in son sözü: Aşkım sessiz ol! Çetelerin elinde korkunç ölüm

26.09.2023 - 16:12 | Son Güncellenme:

Cesedi ormanda bulunan ve çeteler tarafından feci şekilde öldürülen Türk DJ Koray Alpergin'in olay anında kız arkadaşına söylediği son söz ve olay hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Türk DJin son sözü: Aşkım sessiz ol Çetelerin elinde korkunç ölüm

Dünyaca ünlü Spice Girls grubunun eski üyelerinden Mel B, rap'çi 50 Cent ve Puff Diddy ile aynı çevrelerde yer alan Türk DJ Koray Alpergin geçtiğimiz yıl kız arkadaşıyla birlikte ortadan kayboldu. İkiliden haber alamayan yakınları, kayıp ilanlarıyla sosyal medyayı alarma geçirmiş ve polise başvurdu.

Haberin Devamı

CESETLERİ ORMANDA BULUNDU

Türk DJ'in cansız bedeni, kendisi ve kız arkadaşının kaçırılmasından günler sonra ormanda bulundu. Londra merkezli radyo istasyonu Bizim FM'in sahibi olan Alpergin, 15 Ekim Cumartesi günü saat 11.55'te Essex, Loughton'daki Oakwood Hill Sanayi Sitesi yakınında bulundu. Türk DJ'in olay yerinde öldüğü açıklandı.

Tottenham'da yaşadığı öğrenilen 25 yaşındaki Ali Kavak, 55 yaşındaki Erdoğan Uluçay ve ismi açıklanmayan 17 yaşındaki bir çocuk, cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Mahkemeye, dehşetin ortaya çıktığı 13 Ekim'de, 43 yaşındaki Koray ve 33 yaşındaki sevgilisi Gözde Dalbudak'ın Kuzey Londra'daki Enfield'e döndükleri söylendi.

OTOPSİ RAPORU

Koray Alpergin'e yapılan otopsi sonucunda, boğulma, keskin olmayan bir cisimle alınan darbelerle iç organ ve kaburgalarda hasar, ölüm nedeni olarak belirlendi. İstanbul'dan ziyarete gelen Gözde Dalbudak'ın daha sonra bulunduğu ve fiziksel olarak zarar görmediği aktarıldı. Üç sanık, ayrıca adam kaçırmakla da suçlanarak, 6 Ocak'ta yapılacak duruşma öncesinde tutuklandı. Polis, 55 yaşındaki dördüncü bir kişinin daha tutuklandığını ancak kefaletle serbest bırakıldığını doğruladı.

Haberin Devamı

SON SÖZÜ MAHKEMEDE ORTAYA ÇIKTI

İngiliz medyasında olayla ilgili çıkan yeni gelişmelerde ise Koray Alpergin'in davasının görüldüğü belirtildi. Dava dosyasında Alpergin'in üzerine kaynar su döküldüğü ve beyzbol sopasıyla öldürüldüğü yazıldı. Yine mahkeme kayıtlarında Alpergin'in kız arkadaşı Gözde, hayatını kaybeden sevgilisinin kendisine son olarak 'Sessiz ol aşkım' dediğini söyledi. Gözde ayrıca Koray'ın bu sözü söylemesinin ardından bayıltıldığını bildirdi. Bugün için sonlanan dava yarın erken saatlerden itibaren görüşülmeye devam edecek.