Dünya Twitter'a kullanıcıları kızdıran güncelleme! Elon Musk açıkladı

Twitter'a kullanıcıları kızdıran güncelleme! Elon Musk açıkladı

01.07.2023 - 20:47 | Son Güncellenme:

Elon Musk, kullanıcıların hesaplarının özelliklerine göre Twitter’a tweet görüntüleme sayılarında sınırlandırma getirdi.

Twittera kullanıcıları kızdıran güncelleme Elon Musk açıkladı

Sosyal medya uygulaması Twitter’ın sahibi Elon Musk, Twitter’a yeni düzenlemeler uyguladıklarını duyurdu. Musk, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Aşırı veri kazıma ve sistem manipülasyonu düzeylerini ele almak için geçici sınırlar uyguladık” dedi.

Haberin Devamı

Musk’ın açıklamasına göre Twitter’daki kullanıcılar hesaplarının özelliklerine göre belli sayıda tweet görüntüleyebilecek.

Twitter’a getirilen geçici sınırlama özellikleri ile doğrulanmış hesaplar günde 6 bin tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 tweet okuyabilecek

Musk'ın Twitter'a yeni yaptığı güncelleme kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

 

ZUCKERBERG'E AÇIK ADRES VERDİ

Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’in “kafes dövüşü yapacaklarını” açıklamalarının ardından bu dövüşün İtalya’daki antik amfitiyatro Kolezyum’da gerçekleşebileceği iddia edildi.

Antik Roma’da gladyatör müsabakalarının da yapıldığı yaklaşık 2 bin yıllık Kolezyum’un iki milyarderin kavgasına sahne olabileceği iddiası Elon Musk’ın kendisi tarafından ortaya atıldı. Musk, sahibi olduğu Twitter’da paylaştığı mesajda, “Dövüşün Kolezyum’da olma ihtimali var” dedi. ABD merkezli bazı haber siteleri de İtalya Kültür Bakanlığı’ndan, Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın da dahil olduğu Meta şirketinin patronu Zuckerberg’e bu yönde bir teklif gittiğini iddia etti.