Dünya Ünlü rapçiye tepki yağıyor: En iğrenç kadın düşmanlığı

Ünlü rapçiye tepki yağıyor: En iğrenç kadın düşmanlığı

13.06.2023 - 17:30 | Son Güncellenme:

Ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in doğum günü partisinde masada yatan ve üzerinde yemekler bulunan kadının görüntüsü sosyal medyada infial yarattı.

Ünlü rapçiye tepki yağıyor: En iğrenç kadın düşmanlığı

Kim Kardashian ile sekiz yıl evli kalan Kanye West, geçtiğimiz yıl boşandı. 46 yaşındaki rapçi, çocuklarının velayetini ise Kim'e bıraktı. Boşanma anlaşmasına göre Kanye, eski eşine çocukları için aylık 200 bin dolar nafaka ödüyor. Kim Kardeashian ayrılık sonrası NBC'nin Saturday Night Live programının oyuncu kadrosunda yer alan 29 yaşındaki Pete Davidson ile aşk yaşamaya başladı ancak ilişkileri sadece 9 ay sürdü. İkili birbirlerini yıprattıklarını belirterek yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Ünlü rapçiye tepki yağıyor: En iğrenç kadın düşmanlığı

DOĞUM GÜNÜNDE SKANDAL

Son günlerde sık sık yaptığı ve kazanamadığı bahislerle gündeme gelen Kanye ise bu sefer bambaşka bir konuyla gündem oldu. 46 yaşına girmesini kutlayan Kanye'nin kızlarıyla birlikte yaptıkları olay oldu. Kanye'nin doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı, salon oldukça kalabalıktı. Söz konusu partinin görüntüleri sosyal medyada yayınlanırken bir masada çıplak bir şekilde uzanmış ve üzerinde yemekler olan kadın dikkat çekti.

Ünlü rapçiye tepki yağıyor: En iğrenç kadın düşmanlığı

GÜLERKEN YAKALANDI

Söz konusu kadının kadının üzerinde olan tek şey içinde suşi olan tabaklarıydı. Kameraya yansıyan o anlarda birçok kişinin gelip giderken kadının üzerinden istediği suşileri aldığı görüldü. Kanye ise o sıralarda yüzündeki gülümsemeyle objektife yansıdı. Tepki çeken görüntülere birçok kullanıcı 'Şimdiye kadarki en iğrenç kadın düşmanlığı gösterisi' ifadesini kullandı. Kaynaklardan edinilen bilgilerde ise partiye Kim'in katılmadığı öğrenildi.

Yazarlar