Dünya Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar

Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar

30.03.2024 - 16:24 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü siyam ikizi kardeşler, geçtiğimiz yıllarda çocuk hayallerini dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise, 'gizli düğün'lerinin keşfedilmesiyle dünya basını ve sosyal medyada hızla ses getirdiler.

Ünlü yapışık ikizler evlendi Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi çocuk istiyorlar

Dünya çapında üne sahip siyam ikizleri Abby ve Brittany isimli Hensel kardeşler 'evlilik' haberiyle dünya medyasının manşetlerine taşındı. Kardeşlerden Abby Hensel'ın evlendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yapışık ikizlerin şu anda öğretmen oldukları ve ABD'nin Minnesota eyaletinde yaşadıkları da gelen bilgiler arasında. İkilinin yanı sıra, 'Abby and Brittany' adlı bir TV programı var.

SAĞ ÇIKMA ŞANSLARI ÇOK AZ DENMİŞTİ

Abby ve Brittany, ikizlerin bir gövdede yan yana iki kafaya sahip olduğu nadir bir fenomen olan dikefalus yapışık ikizler. Ayrı kalpleri ve mideleri, bir çift kolları ve bir çift bacakları bulunuyor. Omurgaları leğen kemiğinde birleşiyor, bir kan dolaşımını ve belden aşağı organlarını paylaşıyorlar. Abby sağ kolunu ve bacağını kontrol ederken Brittany sol kolunu ve bacağını kontrol ediyor. 

Kardeşler 1990 yılında doğduklarında, doktorlar onları ayırmanın son derece tehlikeli olacağını ve ameliyattan çıkma şanslarının çok az olduğunu söyledi.  Ebeveynleri Patty ve Mike Hensel da, bu riski almak istemedikleri için operasyondan vazgeçtiler.

Haberin Devamı

Ünlü yapışık ikizler evlendi Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi çocuk istiyorlar

GİZLİ DÜĞÜN

Abby ve Josh ilişkilerini özel tuttu ve halkın meraklı bakışlarından uzakta kaldı. Amerikan medyası tarafından elde edilen kayıtlar ise, Abby'nin 2021 yılında eski Amerikan askeri Josh Bowling ile evlendiğini ortaya çıkardı. Düğüne ait fotoğraflar yanı sıra ikizlerin sosyal medya sayfalarında da paylaşıldı. 

Düğünden bir fotoğrafta ikizlerin kolsuz beyaz bir elbise giydiği ve Abby'nin kameraya gülümsediği görülüyor. İlk dansı gösteren bir başka fotoğrafta ise, kız kardeşlerle Bowling'ın dansı dikkat çekiyor. Bowling'in gri bir takım elbise giydiği, kollarının kız kardeşlerin belinde olduğu ve Abby'ye baktığı da göze çarpan detaylar arasında yer aldı. Bowling bir çocuk babası ve aile Minnesota'da yaşamaya devam ediyor. İkizler, geçtiğimiz yıllarda çocuk sahibi olmak istedikleri dile getirmişlerdi.