Dünya Üvey annesi için ‘kötü kadın’ dedi

Üvey annesi için ‘kötü kadın’ dedi

10.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Eşi Meghan Markle ile 2020’de İngiltere Kraliyet Ailesi’nden ayrılıp, ABD’ye yerleşen İngiliz Prens Harry’nin (38) “Spare” (Yedek) adlı kitabı dün çıktı.

Üvey annesi için ‘kötü kadın’ dedi

Harry kitabının tanıtımı için yaptığı röportajlarda bu kez babası İngiltere Kralı Charles’ın eşi Camilla’yı (75) hedef aldı. Kralın oğlunu “Sakın Camilla aleyhinde konuşma” diye uyardığı öne sürülürken, Harry ekranda üvey annesini basınla bilgi ticareti yapmakla suçlayarak şunları söyledi: “Camilla kötü bir kadındı, çünkü annemle babamın evliliğindeki üçüncü kişiydi. İmajını iyileştirmek için basınla kurduğu ilişki onu tehlikeli biri yaptı.”

Haberin Devamı

Camilla’nın konsort kraliçe olmak için yaptığı planda kendisinin sokağa atıldığını öne süren Harry, “Kraliyet ailesinin bazı üyelerinin magazin basınıyla ilişkisi kontrolden çıktı. Bunlar imajlarını iyileştirmek için şeytanla yatağa giriyorlar” diye konuştu. İngiltere Kralı Charles, çocukları Prens William ile Prens Harry’nin anneleri olan Prenses Diana’dan 1996’da boşanmıştı. Bu boşanmanın Charles’ın sevgilisi Camilla’dan kaynaklandığı öne sürülmüştü. Diana 1997’de Paris’te Arap asıllı sevgilisi Dodi el Fayed ile birlikte şüpheli bir trafik kazasında ölmüştü.