Dünya Yatağında ölü bulunan yetişkin film yıldızından şifreli mesaj!

Yatağında ölü bulunan yetişkin film yıldızından şifreli mesaj!

15.12.2022 - 11:15 | Son Güncellenme:

Canlandırdığı Kourtney Kardashian rolüyle tanınan isim, ölmeden saatler önce Twitter hesabından 'Bye Felicia' mesajını paylaştı. Mesaj, 1995 yılında gösterime giren bir filmden alıntı.

Yatağında ölü bulunan yetişkin film yıldızından şifreli mesaj

Yetişkin film yıldızı Yurizan Beltran, ABD Los Angeles'ta yaşadığı evinde beş yıl önce ölü bulundu. İngiliz The Sun gazetesi, 31 yaşındaki oyuncunun yatağında ölü bulunmadan önce şifreli bir Twitter mesajı paylaştığını hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Yuri Luv adıyla bilinen yetişkin film yıldızı, Kourtney Kardashian'ı canlandırdığı rolle tanındı. Beltran, kariyerinde 200'ü aşkın filmde rol aldı.

Yurizan Beltran'ın oyuncu arkadaşı Nickey Milo, genç kadının cesedine Los Angeles yakınlarındaki Bellflower'daki dairesinde ev sahibi tarafından ulaşıldığını söyledi.

"Yatağının yanında ilaçlar vardı. Yüksek dozdan ölmüş gibi görünüyor" diyen Milo'nun sözlerini, diğer oyuncuların paylaştıkları mesajlar izledi.

Lauren Sanchez, "Aman Tanrım, hayır, onu seviyorum, gerçek olmaması için dua ediyordum. Öldüğünü bildiren üzücü haberi duydum" dedi.

Sektörden bir başka isim, Catalina Cruz ise, "Nazik bir ruh kayboldu. İlk tanıştığımızda bana çok içten ve iyi geldin" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

Yuri Luv, 18 yaşında yetişkin film sektörüne ünlü bir dergiye verdiği pozlarla adım attı.

200'den fazla filmde oynadıktan sonra Kasım 2017'de öldü. Yuri Luv'un yatağında ölü bulunmasından birkaç hafta önce, aynı bölgede yaşayan başka yetişkin filmi yıldızlarının da ölüm haberleri geldi. Agust Ames ve Shyla Stylez'ın ölümleri, sektör çalışanlarının yardım ve desteğe erişimlerini tartışmaya açtı.

Yurizan Beltran'ın ölmeden yalnızca saatler önce paylaştığı iki kelimelik Twitter mesajında, "Bye Felicia" yazıyordu.

Söz konusu şifreli ifade, 1995 yılında gösterime giren Friday filminden alıntı. Filmin senaryosunu yazan ve aynı zamanda rol alan Ice Cube, ifadenin "canımı sıkma ve git" anlamına geldiğini söylüyor.

Oyuncu, aynı yılın Temmuz ayında Twitter hesabından "Umarım ölümüm geç gelir, aşkla ve biraz sarhoş olarak" mesajını yazmıştı.