Dünya 'Yok artık' dedirten olay! İkili, dışarıdan ilk seferde hep yanlış anlaşılıyor

'Yok artık' dedirten olay! İkili, dışarıdan ilk seferde hep yanlış anlaşılıyor

30.01.2023 - 12:38 | Son Güncellenme:

Dış görünüşlerinden dolayı kocasının sürekli farklı biri olarak görüldüğünü belirten genç kadın yaşadıklarını anlattı. Kadının o sözleri kısa sürede gündem oldu.

Yok artık dedirten olay İkili, dışarıdan ilk seferde hep yanlış anlaşılıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 30 yaşındaki Carolyn Fultz, isimli kadın insanların kendiyle konuşurken yaşadıkları şaşkınlığı açıkladı. Gerçek yaşından oldukça genç gözüken kadın, dünya basınında gündem oldu.

Haberin Devamı

3 çocuk annesi Fultz, kendisini görenlerin sürekli çocukların bakıcısı sandığını aktardı. Çocuk sahibi olmak için çok genç olduğunu söyleyenlere gerçek yaşını söyleyen Fultz, kimsenin ona ilk seferde inanmadığını aktardı.

KİMSE DOĞRU TAHMİNİ YAPAMIYOR

Açıklamalarının devamında eşiyle onu birlikte görenlerin tepkilerine de değinen Fultz, görenlerin onları karı koca değil baba kız sandıklarını söyledi. 10 yıldır birlikte olan çiftin arasında ise yalnızca 3 yaş fark bulunuyor. Dışarıda sürekli yargılayıcı bakışlarla karşılaşan çift, ilk zamanlar bunu kafaya taksa da şimdi umursamıyor.

Yok artık dedirten olay İkili, dışarıdan ilk seferde hep yanlış anlaşılıyor

Konuyla ilgili konuşan Carolyn Fultz, çocuklarıyla parkta gezerken yaşadığı sorunları işaret ederek şöyle dedi:

'Parkta çocuklarımla oynarken herkes beni ablaları veya bakıcıları sanıyor. Sürekli hangi okula gittiğimi soruyorlar. 30 yaşında ve evli olduğumu söylediğimde ise kimse inanmıyor'

Haberin Devamı

Öte yandan Carolyn ve Drew 2011 yılında tanıştı. 3 yıllık birliktelikten sonra evlenme kararı alan çift 2014'ün Mart ayında evlendi, kasım ayında ise ilk çocukları dünyaya geldi.

Konuşmasının devamında kocası Drew hakkında da konuşan genç kadın şöyle dedi:

'Onu görenler 40'lı yaşlarında olduğunu sanıyorlar. Çocuklarla olan ilişkisini görünce ve kocam olduğunu anladıklarında ise hemen özür diliyorlar. Artık alıştık, sorun olarak görmüyoruz'