Ekonomi Dünyaya ‘insani finans’ çağrısı

Dünyaya ‘insani finans’ çağrısı

15.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Parayı, üretim ve yatırımla büyütmeyi amaçlayan, insanı ve insani değerleri temeline alan ‘insani finans’ kavramı, finans sistemindeki tüm aktörlerin katılımıyla İstanbul’da masaya yatırılıyor.

Dünyaya ‘insani finans’ çağrısı

16-17 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Küresel Katılım Finans Zirvesi’ (Global Participation Finance Summit - GPAS İSTANBUL) insani değerleri ön plana çıkaran yeni paylaşım ekonomisinin ruhuna inanan kişi ve kurumları biraraya getirecek.

Söz konusu zirve, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonunda, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurumu, Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ve Yükseköğrenim Kurulu Başkanlığı’nın destekleriyle gerçekleşecek.
Organizasyon, 50 ülkeden 10 binden fazla ziyaretçi, 1000 kurumsal katılımcı, 100 girişim sermayesi ve varlık fonunun yanısıra 200’den fazla konuşmacıyı biraraya getirecek. Organizasyon kapsamında düzenlenecek 75 farklı oturumda, sektör temsilcileri ve bürokratlarla birlikte, Oxford ve Harvard üniversitelerinden akademisyenler konuyu tartışacak.

Haberin Devamı

Yazarlar