Gündem Dünyayı bir baykuş gibi keşfetmek

Dünyayı bir baykuş gibi keşfetmek

22.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tur şirketlerinin bilinen politikalarına bir yenilik getiren ve rehberleri turların merkezine koyarak hem katılımcılar hem de rehberler için farklı turlar sunmayı amaçlayan Puhu Travel, önceki gün Soho House’da düzenlediği kokteyl ile rehberlerini tanıttı.

Dünyayı bir baykuş gibi keşfetmek

Puhu Travel’ın turlarında rotadan gidilecek restoranlara, kalınacak otellerden görülecek yerlere kadar her konuya rehberler karar veriyor. Puhu Travel Genel Müdürü İsmail Aydoğan, “Puhu Travel’ı kurarken asıl amacımız gezmeyi ve deneyimlemeyi seven bir topluluk oluşturmaktı. Bunun için de maliyetle ilgili kaygılarımızı tamamen ikinci planda bıraktık. Rehberlerimizin yıllardır gittiği ama kalmak isteyip de kalamadığı otelde kalması, yemek isteyip de yiyemediği restoranda yemesi bizim için çok önemli. Böylece katılanların da turdan maksimum zevki alacağını düşündük” diyerek Puhu Travel’ın kuruluş amacını özetledi.
Şirketin ismi ise Öz Türkçede baykuş anlamına gelen ‘puhu’dan geliyor. Yani 360 derece görüş açısına sahip olan, istediği anda geriye doğru da uçmaya başlayabilen, hedefine odaklanmayan, her detayı fark edebilen bir kuş. İsmail Aydoğan da Puhu Travel’ın turlarında katılımcıların çevreyi bu bakış açısı ile deneyimlemelerini istediğini belirtiyor.

Haberin Devamı