Gündem Düşen jette olan Mina Başaran'ın paylaştığı son fotoğraflar

Düşen jette olan Mina Başaran'ın paylaştığı son fotoğraflar

11.03.2018 - 19:52 | Son Güncellenme:

İstanbul'a dönerken düşen özel jette yer alan işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın sosyal medyada paylaştığı son fotoğraflar ortaya çıktı.

Düşen jette olan Mina Başaranın paylaştığı son fotoğraflar

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelen ve Başaran Holding'e ait olduğu açıklanan özel jet düştü. Jetin içinde işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ile 7 kız arkadaşının olduğu öğrenildi. Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisinden döndükleri ortaya çıktı. Başaran'ın 14 Nisan'da işadamı Murat Gezer ile Çırağan Sarayı'nda evleneceği belirtildi.İşte sosyal medyada paylaştığı son fotoğraflar:

Haberin Devamı

Düşen jette olan Mina Başaranın paylaştığı son fotoğraflar

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran 28 yaşında. Ekim ayında işadamı Murat Gezer ile nişanlanan Mina Başaran, bekarlığa veda partisinden dönüyordu. Mina Başaran, 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki en büyük yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı. Baba Hüseyin Başaran, Mina Towers adı verilen projeye kızının adını vermişti.

Düşen jette olan Mina Başaranın paylaştığı son fotoğraflar

UÇAKTA OLAN İSİMLER BELLİ OLDU

Özel uçakta yer alan isimler belli oldu. 2 pilot, 1 hostes ve 8 yolcudan oluşan isimler şöyle: Mina Başaran, Jasmin Baruh Siloni , Liana Hananel, Sinem Akay, Asli İzmirli, Burcu Gündoğar Urfalı, Zeynep Coşkun. Hostesin ismi Eda Uslu. Pilotların isimleri ise Beril Gebeş ile Melike Kuvvet.