Dünya Duygusal buluşma

Duygusal buluşma

23.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Duygusal buluşma

Daha önce Kanye West’le çalışan Virgil Abloh, erkek modasının zirvesine tırmandığını ilan ettiği defilede eski patronuyla karşılaştı.

Haberin Devamı

Podyumda buluştu

Duygusal buluşma

İki eski dost olan ünlü şarkıcı Kanye West ile modacı Virgil Abloh, Abloh’un Louis Vuitton adına gerçekleştirdiği ilk moda şovunda buluştu. Modellerin ardından podyuma gelen Virgil Abloh, şovu en ön sırada izleyen Kanye West’le karşılaşınca duygularını gizleyemedi ve ikili gözyaşları içinde birbirine sarıldı. Daha önce Kanye West’in moda direktörlüğü yapan Abloh’un erkek modasının zirvesine yükselişi sonrası ünlü şarkıcının büyük gurur duyduğu ifade ediliyor. Abloh’un Louis Vuitton için hazırladığı ilk defileyse büyük ilgi çekti ve beğeni topladı.

İlk siyahi isim oldu

Daha önce Kanye West’in moda direktörlüğü görevini üstlenen Abloh, daha sonra kendi yoluna gitmiş ve kurduğu Pyrex ve Off-White markalarıyla başarıyı yakalamıştı. Kanye West, Adidas’la gerçekleştirdiği işbirlikleriyle moda dünyasının en önemli figürlerinden biri haline gelirken, West’in başarısının ardındaki isim olarak gösterilen Abloh, Off-White markasıyla son dönemde ünlü şarkıcıyı bile geride bıraktı. Bu yükselişiyle moda devi Louis Vuitton’un dikkatini çeken Virgil Abloh, markanın erkek bölümünün başına getirilen ilk siyahi isim olmuştu.