Düzce Düzce Üniversitesi'nin 12. Kuruluş Yıl Dönümü

Düzce Üniversitesi'nin 12. Kuruluş Yıl Dönümü

19.03.2018 - 17:09 | Son Güncellenme:

.

Düzce Üniversitesinin 12. Kuruluş Yıl Dönümü

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesi'nin (DÜ) 12'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, DÜ'nün öz güvenli ve başarılı öğrenciler yetiştirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Üniversitemizin her talebini değerlendirerek yerine getirdik. Sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir konu var; üniversitemizi temsilen öğrencilerimizle görüştük. Onlar, 'Yerli otomobil yapmak istiyoruz ancak paramız yok, bize yardımcı olur musunuz' dediler. Ben de dedim çocuklar siz buraya geldiniz, yerli otomobil yapmak isteyen milyonluk şirketler var, devletimizin de desteği ile ancak bunlar yapacak. Onlar da çeşitli bölümlerde öğrenim gören gençlerimiz, organize olmuşlar, dediler ki 'Başkanım biz her şeyi ayarladık sadece motora paramız yok.' Gerçekten öğrencilerimizin bu gayretini çok takdir ediyorum, gurur duyuyorum. Onlara da söyledim her türlü destekle yanlarındayız."

Haberin Devamı

Başkan Ay, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, "Öz güvenli öğrenciler ile daha güzel yarınlara ulaşacağız." dedi.

Konuşmaların ardından DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar katılımcılara teşekkür plaketi verdi.

Program, 12. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan pastanın kesilmesi ile sona erdi.

Yazarlar