Edirne Edirne'den Kısa Kısa

Edirne'den Kısa Kısa

05.02.2018 - 10:15 | Son Güncellenme:

.

Edirneden Kısa Kısa

EDİRNE (AA) - Uzunköprü'de, 'Bir Yaz Gecesi' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uzunköprü Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Fazla Mesai Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen oyuna sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro salonunda sergilenen oyunun sonunda oyunculara belediye meclis üyeleri tarafından çiçek ve teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı

- Meriçli üreticiler fuara katıldı

Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, oda olarak İzmir'de düzenlenen AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na teknik gezi gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ergin, yaptığı yazılı açıklamada, 56 kişilik heyetle katıldıkları fuarda, tarım sektöründeki son gelişmeleri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Fuarın çiftçiler için faydalı geçtiğini dile getiren Ergin, "Bizim oda olarak asli görevlerimizden birisi üreticimizin ufkunu açmaktır. Bu doğrultuda geçmişte olduğu gibi bugün de tarımsal fuar gezilerimizi icra ediyoruz. İzmir Tarım ve hayvancılık Fuarı'nda üreticilerimiz tarımdaki yeni gelişmeleri gördü, yeni makine ve ekipmanları inceledi. Fuar gezimize katılan çiftçilerimize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.