Oyun Dunyasi Efsane Oyunun Demosu Çok Yakın

Efsane Oyunun Demosu Çok Yakın

22.07.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Naught Dog, Uncharted: Nathan Drake Collection’ın demosunu yazın yayınlayacağını duyurdu ve oyun içerisinden bir video paylaştı. Dördüncü oyundan önce daha önce çıkan oyunları PlayStation 4’e getirerek seriyle yeni tanışacak olan oyunculara kolaylık yapan Naughty Dog, Uncharted: Nathan Drake Collection hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Efsane Oyunun Demosu Çok Yakın

Naught Dog, Uncharted: Nathan Drake Collection’ın demosunu yazın yayınlayacağını duyurdu ve oyun içerisinden bir video paylaştı.

Dördüncü oyundan önce daha önce çıkan oyunları PlayStation 4’e getirerek seriyle yeni tanışacak olan oyunculara kolaylık yapan Naughty Dog, Uncharted: Nathan Drake Collection hakkında yeni bilgiler paylaştı. Oyunun demosunu önümüzdeki haftalarda PlayStation Store’da yayınlayacak olan Nauhgty Dog, bir de Uncharted 2’nin içerisinden bir video paylaştı.

Drake’s Fortune, Among Thieves ve Drake’s Deception oyunlarını barındıracak olan bu pakette tüm oyunlar 1080p çözünürlüğünde ve saniyede 60 kare hızında gösterilecek. Fotoğraf modu ve kupa desteği de sunacak olan bu paket, Türk oyuncularını sevindirecek bir özellik de barındırıyor. Serinin Türkçe olan tek oyunu sadece Drake’s Deceptionken, bu paketle birlikte tüm oyunlar Türkçe diline kavuşacak.

Efsane oyunun son videosu için tıklayın!

Yazarlar