Ekonomi Efsanevi Nokia yeniden Türkiye’de

Efsanevi Nokia yeniden Türkiye’de

05.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Efsanevi Nokia markasının yeni modeli Nokia 8, Türkiye’de satışa sunuluyor.

Efsanevi Nokia yeniden Türkiye’de

HMD Global’in bünyesinde bulunan markanın fiyatı 3 bin 299 TL’den başlayacak. Nokia 8, ilk 3 ay operatörler arasında sadece Vodafone’da satılacak. 5.3 inç’lik ekran boyutu bulunan telefon, 4/6 GB Ram seçeneğine sahip. 13 MP’lik ön ve arka kamera, 64/128 GB’lık dahili depolama, 3090 mAh batarya, Android işletim sistemi ve 2.45 Ghz işlemci teknik özellikleri arasında.

HMD Global Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Per Ekman, “Türkiye’de akıllı telefonların sosyal medya kullanımının merkezinde yer aldığını biliyoruz. Nokia 8 ile birlikte Türkiye’deki kullanıcıların yarattıkları ve paylaştıkları içerikten memnuniyet duyacakları eşsiz teknolojileri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nokia 8’in inovatif yaklaşımı ve kendine özgü deneyimi ile tüm Türkiye’deki içerik üreten kullanıcılara ilham vermeyi hedefliyoruz” dedi.

‘İlgi görecek’

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ da, “Nokia markasının sahibi HMD ile iş birliğimizi bir adım öteye taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nokia 8, özel fırsatlarla ilk 3 ay operatörler arasında sadece Vodafone’da satılacak. Yeni Nokia 8’in hem üstün teknik özellikleri hem de milyonlarca Nokia’severin yoğun ilgisi sayesinde Türkiye akıllı telefon pazarında başarılı olacağına eminiz” diye konuştu.

Haberin Devamı