Ege Ege’de bayram bir başka

Ege’de bayram bir başka

27.06.2017 - 03:21 | Son Güncellenme:

Sıcakların etkisiyle Ege Bölgesi’nde halk kendini sahile attı. Bodrum, Marmaris, Kuşadası ve Kuzey Ege tatilcilerle doldu taştı. Eğlencesiyle, mavi turuyla Ege yine farklılığını hissettirdi

Ege’de bayram bir başka

Gündüz plaja, akşam diskoya

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde bayramda tatilciler gündüz plaj ve havuz başlarını, geceleri de disko ve eğlence merkezlerini doldururken, renkli görüntüler ortaya çıktı. Ramazan Bayramı tatili için Marmaris ve yöresini dolduranlar gündüz plajlara, su parkları ile havuz başlarına akın etti.

Deniz, kum, güneş...

Kimileri günübirlik teknelerin gezi turlarına katılarak cennet koyları keşfederken, kimileri de kendilerini deniz, kum ve güneş üçlüsüne bıraktı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği kent merkezinde nem oranı da yüzde 55 olarak ölçüldü. Şehir merkezinden turistik İçmeler Mahallesi’ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlar tatilciler ile cıvıl cıvıl oldu.

Haberin Devamı

Doyasıya eğlendiler

Denizde çocuklarıyla gün boyu eğlenen tatilciler, şezlonga uzanıp bol bol güneşlenip su sporları yaptı. Çocuklar parklarda oyun oynadı. Kimileri deniz manzarası eşliğinde uzun yürüyüşler yaptı.

Yazarlar