Ege 15’inci şube Demirköprü’ye

15’inci şube Demirköprü’ye

15.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu tarafından emlak sektörüne kazandırılan Binax Gayrimenkul, 15. şubesini Bedi Yazıcıoğlu işletmeciliğinde Karşıyaka Demirköprü’de açtı.

15’inci şube Demirköprü’ye

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu tarafından emlak sektörüne kazandırılan Binax Gayrimenkul, 15. şubesini Bedi Yazıcıoğlu işletmeciliğinde Karşıyaka Demirköprü’de açtı. Açılışa, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersu ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan 15. şube işletmecisi Bedi Yazıcıoğlu, yerli bir marka olan Binax bünyesinde hizmet gösterecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Hem Türkiye’de hem de İzmir’de yerli ve milli gayrimenkul hizmetlerinin ülkeye fayda getireceğini belirten Güleroğlu da, “Rekabet koşulları içinde İzmir’e büyük bir değer kazandırdığımızı düşünüyorum. Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.
Mutlu da, “İş insanları ve esnaf olarak her ay 22 fatura ve vergi ödüyoruz. Her şeye rağmen yılmadan üretmeye ve hizmete devam eden iş insanlarını kutluyorum” ifadesini kullandı.