Ege 18 ay taksitle faizsiz doğalgaz kredisi

18 ay taksitle faizsiz doğalgaz kredisi

16.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kredi kampanyasını tanıttı, iki seçenekli kampanyada isteyen vatandaşın evinin tamamının doğalgaza dönüşümünde, tüm masrafların 18 ay taksitle, peşinatsız, kefilsiz, masrafsız ve sıfır faizle kredilendirileceğini söyledi.

18 ay taksitle faizsiz doğalgaz kredisi

Tesisat bedelinin malzemeye göre 2.5-4 bin TL arasında değiştiğini dile getiren Yandımata, vatandaşların İzmirgaz yetkili iç tesisat firmalarına başvurmaları gerektiğini açıkladı. İkinci seçeneğin doğalgazın sadece mutfağa alınması olduğunu, bunun ev sahibinin yanısıra kiracıları da ilgilendirdiğini söyleyen Burçin Yandımata, kampanyadaki 18 ay vadenin mutfak için de geçerli olduğunu belirtti, ayda 55 TL’ye mutfak içi tesisat dönüşümü, abonelik ve güvence bedelinin de dahil olduğunu söyledi.


Bayraklı’dan bedava ambulans hizmeti
Bayraklı Belediyesi hasta nakil ambulansı ve engelli hizmet araçları ile ihtiyaç sahibi Bayraklı halkına kolaylık sağlıyor. Ücretsiz verilen bu hizmet zor durumda kalan ilçe halkının yüzünü güldürdü. 341 79 62 numaralı telefondan randevu sistemi ile çalışan hasta nakil ambulansı, saat 07.00-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor ve sağlık kuruluşlarına gitmekte zorluk çeken hastaları taşıyor. Araçta iki sağlık memuru, bir hemşire ve üç şoför görev yapıyor. Ayrıca engelli vatandaşlar da, evlerinden alınarak gitmek istedikleri yerlere yine ücretsiz olarak götürülüyor.


Aliağa Belediyesi kedi köpek kısırlaştırıyor
Aliağa Belediyesi, sokak kedilerini kısırlaştırıyor. Belediye veterinerliğinde ücretsiz verilen hizmetten yararlanmak isteyenler, 616 19 80 numaraları telefonu arayarak randevu alabilecek. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, sokak kedilerinin kontrolsüz üremeleri ve sokaklarda yaşam mücadelesi vermesinin önüne geçmek istediklerini söyledi, “Bu, kuduz olaylarının önüne geçmek için de çok yararlıdır” diye konuştu.