Ege 25 özel insan için ‘Kalpten Adımlar’

25 özel insan için ‘Kalpten Adımlar’

13.06.2017 - 04:31 | Son Güncellenme:

Folkart’ın ana sponsorluğunda, Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği için bir defile düzenlenecek. Elde edilen gelir, spor ve seminer salonu yapımında kullanılacak

25 özel insan için ‘Kalpten Adımlar’

Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği, ‘Farkında olmak, çözüm üretmenin ilk adımıdır’ sloganıyla hazırladığı ‘Kalpten Adımlar’ defilesiyle kalplerimizi birleştiriyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘Kalpten Adımlar’ defilesinin ikincisi, Folkart’ın ana sponsorluğunda, 15 Haziran’da Ege Üniversitesi Yusuf Vardar MÖTBE Salonu’nda yapılacak

Haberin Devamı

Yürekli gençler

Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği öğrencileri ile onların ‘farkında’ olan İzmirli genç bireylerin birlikte podyuma çıkacakları defilenin geliri, ‘özel insanlar’ için spor ve seminer salonu yapımında kullanılacak.

Dernek çatısı altında özel eğitim gören 25 ‘özel insan’ ve 25 yürekli gencin ele ele çıkacakları defilede, Ege Üniversitesi Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Programı öğrencileri ile liseli gönüllü gençler de ‘özel insanlar’a destek olacaklar.

Büyük katkı

Kıyafet tasarımını Büşra Ösen Mesudiyeli’nin üstlendiği, Ege Üniversitesi ve Bornova Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin katkı koyduğu defilenin ana sponsoru ise Folkart.