Ege 250 lira yüzünden hayatını kaybetti

250 lira yüzünden hayatını kaybetti

19.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Buca’da, seyyar manav Adem Şendoğan, sattığı atın parasının tamamını ödemediği gerekçesiyle tartıştığı H.Y. tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü.

250 lira yüzünden hayatını kaybetti

Adem Şendoğan (50), atını satmasına aracılık yapan H.Y. (19) ile buluştu. Birlikte alkol alan ikili arasında, satılan atın parası konusunda tartışma çıktı. Şendoğan, atın bedelinin 250 TL’lik kısmının ödenmediğini ileri sürerek H.Y’den alacağını istedi.

Boğazından bıçaklamış
H.Y’nin parası olmadığını söylemesi üzerine tartışma büyüdü. H.Y, eline geçirdiği bıçakla Şendoğan’ı boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçtı. Suçunu itiraf eden H.Y, sevk edildiği adliyede tutuklandı. n TURAÇ TOP İzmir DHA

Haberin Devamı

Aydın Yarı Açık’tan üç mahkum firar etti
Aydın Yarı Açık Cezaevi’nde tutuklu olan ve Aydın Belediyesi’nde temizlik kadrosunda görevlendirilerek cezasını çeken A.S.T, D.B. ve İ.İ. adlı üç mahkum firar etti. Cezalarını çeken ve gündüzleri belediyede görevlendirilen 60 mahkumdan 3’ü firar etti. Akşam yoklamasında olmadığı belirlenen 38 yaşındaki A.S.T, 37 yaşındaki D.B. ve İ.İ’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
CEM ULUCAN Aydın DHA

Eniştesini tüfekle vurdu
Buldan’a bağlı Karaköy Köyü’nde, 28 yaşındaki Özay Özen, tartıştığı kayınbiraderi tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. İddiaya göre, Karaköy Köyü’nde çiftçilik yapan Özay Özen’in otlattığı koyunlarının kayınbiraderi M.K’nin (29) tarlasına girmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, eniştesine av tüfeğiyla göğsünden vurdu. Özen, olay yerinde yaşamını yitirdi. Jandarma, M.K’yi gözaltına aldı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. n RAMAZAN ÇETİN Denizli DHA

Haberin Devamı

500 matara kaçak şarap
Denizli’de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, kaçak üretilmiş 1.5 litrelik 500 mataraya el kondu. Çal İlçesi’nden Denizli kent merkezine kaçak şarap getirileceği ihbarı alan jandarma ekipleri, Ankara-Denizli Karayolu Kaklık Beldesi’nde operasyon düzenledi. Bir kamyoneti durduran jandarma ekipleri, kaçak üretilen 1.5 litrelik 500 matara şarabı ele geçirildi. Gözaltına alınan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
DENİZLİ DHA

Dev dalgalar garsonu yuttu
Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde, 34 yaşındaki Hakan Celayir, serinlemek için girdiği denizde dev dalgalar arasında boğularak yaşamını yitirdi. Bir restoranda garson olarak çalışan Hakan Celayir (34) ile arkadaşları Haluk Muammer Güner (27) ve Aykut Baş (21) ile birlikte bugün sabah erken saatlerde denize girmek için Kuzu Limanı bölgesine gitti. Dalga-lara rağmen denize giren üç arkadaştan Hakan Celayir, yaşamını yitirdi. Ceset, Sahil Güvenlik botuyla çıkarıldı.
VURAL BOZOK DHA

Kendini zeytin ağacına astı
Tire’de evli ve dört çocuk babası 72 yaşındaki Ahmet
Şeşen, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip evinin yanındaki zeytin ağacına kendini astı. Şeşen’in cesedi, akşam saatlerinde yakınları tarafından bulundu. Hiçbir sorunu olmadığı söylenen Ahmet Şeşen’in, niçin intihar ettiği bilinmiyor. Geriye herhangi bir intihar notu da bırakmayan Şeşen’in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
KAMURAN KIZILBOĞA DHA