Ege 350 milyonluk dev yatırım: Kuzeyşehir

350 milyonluk dev yatırım: Kuzeyşehir

28.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yücesoy Mühendislik’in yeni projesi Kuzeyşehir Koru, doğayla içiçe bir yaşam olanağı sunuyor.

350 milyonluk dev yatırım: Kuzeyşehir

Menemen yolu üzerinde, 30 bin 649 metrekarelik bir alan üzerinde, 350 milyon liralık yatırımla yapımına başlanan proje, 716 konut ve 3 bin 500 metrekare ticari alandan oluşacak.

Haberin Devamı

Doğayla içiçe yaşam

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl, yeşil bir vaha konseptindeki projede sosyal yaşam olanaklarının ön planda olduğunu ve özellikle çocuklu ailelerin projeye ilgi gösterdiğini söyledi. 10’a yakın peyzaj alanı oluşturduklarını belirten Gökçöl, “Proje içinde gündoğumu-günbatımı terası, piknik alanları, çocuklar için bisiklet sürebilecekleri doğal aktivite alanları, survivor parkı, havuzun etrafında beach konseptli peyzaj alanı ve yetişkinlerin keyifli vakit geçirebilecekleri yüksek ağaçlarla çevrili sakin koru konseptleri bir arada olacak” dedi. Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy da, anahtar teslimini iki buçuk yıl içinde gerçekleştireceklerini, amaçlarının kaliteli daireleri ulaşılabilir fiyatlarla sunabilmek olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Cem Şişman, Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Evren Gökçöl