Ege 51 milyon liralık yatırım geliyor

51 milyon liralık yatırım geliyor

20.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı’nın CHP’li Muğla Büyükşehir adayı ve mevcut başkan Osman Gürün, Marmaris’te STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

51 milyon liralık yatırım geliyor

Millet İttifakı’nın CHP’li Muğla Büyükşehir adayı ve mevcut başkan Osman Gürün, Marmaris’te STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi. Başkan Gürün’e CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün ve Millet İttifakı Marmaris Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay eşlik etti.
Yapılan çalışmalardan bahseden Başkan Gürün, “Söz verdiğimiz ve yapamadığımız tek hizmet var o da ‘Bodrum Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi’ Her şey hazırken 3. Derece SİT alanı olan yer 1. Derece SİT alanı ilan edildi. Yeni yeri ayarladık. Bir aksilik çıkmazsa projeyi tamamlayacağız. Tarımsal analiz laboratuvarı, yerel tohum merkezi, tohum ve fidan desteği yeni açılan kurutma tesisimiz ile çiftçilerimize destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Marmaris’e yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Gürün, şöyle devam etti:
“Bozburun Yarımadası’na 25 milyon liralık yatırımla yeni içme suyu hattı yapıp 2050 yılına kadar su sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Ayrıca Adaköy ve Aksaz Deniz Üssü kanalizasyon projesi, Marmaris, Turunç atıksu arıtma tesisleri ve kanalizasyon alt yapısının revizyonu, içme suyu depolarının yenilenmesi, Taşhan İçme Suyu Projesi gibi çalışmalarla toplam 51 milyon 720 bin liralık alt yapı yatırımını Marmaris’e kazandıracağız.”

Yazarlar