Ege Acentelerle yemekte buluştu

Acentelerle yemekte buluştu

03.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Acentelerle yemekte buluştu

Adnan Menderes Havalimanı’na açtığı base ile 2019 yazı itibarıyla Almanya ve Hollanda’dan İzmir’e direkt uçuşlara başlayacak olan Corendon Airlines’ın üst düzey yöneticileri, acenteler ile akşam yemeğinde bir araya geldi. İzmir Hilton’da gerçekleşen davette kentin turizm potansiyeline dikkat çeken Şirket Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer, “2019 yazında İzmir’e haftada 18 uçuş gerçekleştireceğiz. 2019-2020 kış tarifesini de satışa sunacağız. Avrupalı turist, İzmir’in tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini çok iyi biliyor. Bu hatta kısa sürede başarıya ulaşıp seferlerimizi tüm yıl boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Acentelerle yemekte buluştu

Acentelerle yemekte buluştu

Yeni yıla ‘has’ kutlama

29 yıldır İzmir’de reklam alanında hizmet veren Has Ajans, yılbaşını ekibi ve İzmir’de yayın yapan medya çalışanları ile birlikte kutladı.

Kutlama programında yeni yılla ilgili olarak dilek ve temennileri dile getiren Has Ajans Kurucusu Harun Aygün “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Başta ailem ve ajansımızda birlikte çalıştığımız ekibim olmak üzere tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, sevdiklerime sağlıklı, huzurlu, mutlu güzel bir yıl diliyorum. 2019 yılının 2018 yılından daha verimli geçmesini ve burada birlikte toplandığımız ve her zaman güzel işler yaptığımız gazeteci dostlarımızla daha büyük işler yapmayı temenni ediyorum” dedi. Aygün, misafirlerine yeni yıla özel olarak kendisinin hazırladığı çiğ köfteden ikram etti.

Acentelerle yemekte buluştu

Yeniden sahnede

DERYA Bedavacı, uzun bir aradan sonra memleketi İzmir’de sahne aldı. Berkant Çağlar’ın sahibi olduğu ve Arif Yörükoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Balçova’da bulunan Marka Mekan’da sevenleriyle buluşan Derya, yeni çıkardığı hareketli ve duygusal şarkılarını seslendirdi. Sanatçı, İzmir’de yeniden sahne almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Acentelerle yemekte buluştu

KONSEPT, BİR YAŞINA BASTI

Bakım ve güzellikle ilgili tüm hizmetleri bir arada sunan Konsept Estetik, 1. yaşını, düzenlediği bir kokteyl ile kutladı. MyVia Park 414’te bir yıldır başarılı hizmetler sunduklarını söyleyen Konsept Estetik Kurucusu Hatice Soydan, bu özel günde Molly Malone’s’da 100’e yakın davetliyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Acentelerle yemekte buluştu

Alaçatı şenlendi

Alaçatı Yeni Yıl Şenliği, birbirinden farklı kültür etkinlikleri ve hediye alternatifleri ile Alavya Hotel’de gerçekleşti. Çeşme Belediyesi ve Alavya Hotel’in ev sahipliğinde düzenlenen şenliğin bu seneki teması “Doğanın Ritmine Uyalım” oldu. Organizasyon ekibinden seramik sanatçısı Serap Yurdaer Erboy, “Doğayla uyum ve dengenin önceliklerimizin içerisinde olması gerektiğine, paylaşarak çoğaltmak gerektiğine inanıyoruz, bu nedenle 6. kez düzenlediğimiz kermes büyük ilgi gördü” dedi. Türkiye’de ilk kez sergilenenen “Bir Metrekare Bilim ve Sanat Projesi” ise büyük ilgi gördü.

Acentelerle yemekte buluştu