Ege Acil personeline arkadaşını sordu

Acil personeline arkadaşını sordu

23.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de, kimliği belirsiz bir kişi tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada vücutlarının 4 ayrı yerinden yaralanan Adnan Arslan ile Kadri Sucu, hastanede tedavi altına alındı.

Acil personeline arkadaşını sordu

kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı. Ağır yaralı Aslan’ın hastaneye getirilişi sırasında, arkadaşı Sucu’nun sağlık durumunu öğrenmeye çalıştığı gözlendi.

Ona bir şey mi oldu?
Aslan, Acil’de arkadaşını göremeyince personele, “Arkadaşım nerede? Ona bir şey mi oldu?” diye sordu. Sucu’nun da aynı hastenede tedavi altına alındığını, yaşadığını öğrenince rahatlayan Arslan da ameliyata alındı. Kan kaybından zor anlar geçiren Adnan Arslan’ın, kendisinden çok arkadaşını düşünmesi, hastanede duygusal bir hava yaratt. Bölgedeki işyerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, saldırganların kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Uşak’ta 10 kişi tutuklandı
Uşak’ta ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk, şantaj ve tehdit iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 30 zanlıdan 10’u tutuklandı. Uşak Belediyesi’ndeki iddialara ilişkin olarak, İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla üç aydır süren teknik takibin ardından geçen 17 Ekim’de düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 30 zanlı adliyeye sevk edildi. Uşak Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz ve Bedii Beşkazalıoğlu, MHP’li İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Cevher’in de aralarında bulunduğu 16 kişi savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı. Diğer 14 zanlıdan S.K. 41), E.G. (44), H.Z. (34), S.K. (25), S.D. (25), Y.Y. (26), A.S. (23), S.A. (25), S.A. (35) ve Ö.N.Ö. (22) tutuklandı. Dört kişi ise tutuksuz yargılanacak.
DHA