Ege Ak Parti’den Facebook atağı

Ak Parti’den Facebook atağı

09.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Ak Parti İzmir Miletvekili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, teşkilata, halka kendilerini daha iyi anlatmak için Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini kullanma çağrısı yaptı.

Ak Parti’den Facebook atağı

Ak Parti Narlıdere İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Tekelioğlu, “Ak Parti İzmir genelinde olduğu gibi Narlıdere’de de oylarını artırmıştır. 12 Eylül’deki referandumun istatistiki neticeleri değerlendirildiğinde bu sonuca ulaşıyoruz. Ancak bu oranı elbette yeterli görmüyoruz. Narlıdere’de oylarımız yüzde 4 yükseldi. Teşkilatlarımızın gayretleriyle 2011 genel seçimlerinde Ak Parti oylarının İzmir’de de önemli oranda artacağına inanıyoruz. Bunun için internetteki sosyal paylaşım sitelerini de iyi değerlendirelim” dedi.
Ak Parti iktidarının İzmirlileri cezalandırdığı yolundaki iddiaları ‘iftira’ olarak değerlendiren Mehmet Tekelioğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Ak Parti tüm kentlerimize eşit derecede hizmet veriyor. İzmir-İstanbul Otoyolu, TOKİ’nin İzmir’e yaptığı konut yatırımları, İzmir Çevreyolu, kente doğalgaz getirilmesi unutulmamalıdır ki bizim dönemimizde gerçekleşti.”

Yazarlar