Ege Akhisar’da ilginç transfer hikayesi

Akhisar’da ilginç transfer hikayesi

21.07.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hamza Hamzaoğlu’nun Denizlispor’da “Hak edene forma vermiyorsun” dediği için kadro dışı bıraktığı Levent, genç hocanın yeni takımıyla sözleşme imzaladı

Akhisar’da ilginç transfer hikayesi

Akhisar Belediyespor, transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Karşıyakalı Osman ve Denizlisporlu Levent Kartop, ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Futbol camiası, Levent Kartop‘un Akhisar’a transferini konuşuyor. Geçen yıl Diyarbakır maçı sonrası “Hak edene formayı vermiyorsun” diye tepki verdiği gerekçesiyle Hamza Hamzaoğlu tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcunun, Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Akhisar’a transfer olması şaşkınlık yarattı.
Ağabeylik yapacak
Takımda son derece yetenekli gençler bulunduğunu, daha önce transfer edilen Emrah, Sertan ve Şehmus’un yanı sıra Levent’in de genç oyunculara ağabeylik yapacağını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Dengeli bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Kafamızdaki sistemi bir an önce takıma yerleştirip, lige hazır hale gelmek istiyoruz” dedi. Akhisar Bld, bugün Silivri’de, Suudi Arabistan Süper Lig takımlarından Al-Ansar takımıyla oynayacak.