Ege Akhisarspor yine hüsran!

Akhisarspor yine hüsran!

27.10.2018 - 01:44 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’ya deplasmanda 5-0 yenilen, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda ise 3. maçında İspanya’da Sevilla’ya 6-0 kaybeden Akhisarspor’da moraller bozuldu. Teknik Direktör Cihat Arslan, “Bu acı tablodan gereken dersleri çıkaracağız” dedi

Akhisarspor yine hüsran

İki maçta kalesinde toplam 11 gol gören yeşil siyahlılar taraftarını kahrederken, pazartesi günü Göztepe ile oynanacak Ege derbisi öncesi kötü sinyaller verdi. Avrupa arenasında ise Krasnodar ve Standard Liege’in ardından Sevilla deplasmanından da eli boş dönen temsilcimiz umutlarını tüketti. Grubunda 3’te 0 çeken Akhisaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan geldiği günden bu yana galibiyetle tanışamadı. Süper Lig’de Alanyaspor’a 2-1, Trabzonspor’a 3-1 ve Kasımpaşa’ya 5-0 mağlup olan Arslan yönetimindeki Akhisarspor, Avrupa Ligi’nde ise Standard Liege ve Sevilla maçlarında puan alamadı.

Haberin Devamı

’Acı verici’

Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde sonuncu sırada yer alan Akhisarspor’da Cihat Arslan, Sevilla maçının çok acı şekilde bittiğini dile getirdi. Bireysel hatalarla farklı mağlup olduklarını anlatan deneyimli çalıştırıcı, “Bu bizim için üzüntü verici değil, acı verici oldu. Hata ve penaltıyla maçın başında 2-0 geriye düştük. Ardından yine bireysel hatalarla goller yedik” dedi. Bu acılardan gereken dersleri çıkaracaklarını söyleyen Arslan, “Sorunlarımızla mutlaka yüzleşmeliyiz. Futbol adına sahada bir şeyler yapmalıydık. Artık Süper Lig’de ayağa kalkmak zorundayız. Göztepe ile pazartesi günü kritik bir maça çıkacağız. Acilen toparlanmamız gerekiyor” yorumunu yaptı.