Ege Akigo, bu kez sıfır çekti

Akigo, bu kez sıfır çekti

30.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçen hafta sonuncu sıradaki Güngören’e bir puan kaptıran Akhisar Belediyespor, dün de dipteki bir başka takım olan Giresunspor’a boyun eğdi

Akigo, bu kez sıfır çekti

Bank Asya 1. Ligi’nde bir ara liderlik koltuğuna oturan Akhisar Belediyespor’un kan kaybı, Karadeniz’de de dinmedi. Geçen hafta sahasında lig sonuncusu Güngörenspor ile berabere kalarak rakibini umutlandıran Akigo, dün de ligin bir başka galibiyetsiz takımı olan Giresunspor’a hayat verdi. Yeşil siyahlı ekip, kötü başladığı karşılaşmayı 3-1 kaybederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Kaleci Oğuz döküldü
17.dakikada Sertan’ın serbest atışında Uğur, altıpastan topu auta attı. 41.dakikada Adem Çalık sağdan ceza alanına ortaladı, kaleci Oğuz’un göğsünden seken top Eren’in önüne düştü. Eren de topu boş kaleye bıraktı: 1-0. Üç dakika sonra defansın dağıldığı bir anda kaleci Oğuz, kalesini terk etti, Serdar Eyilik 30 metreden aşırtma bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. İkinci yarıya Akhisar golle başladı. 48. dakikada Şehmus, Levent’in derinleme pasıyla ceza alanına girdi ve güzel bir vuruşla durumu 2-1’e getirdi. Akhisar, beraberlik golünü ararken, 61. dakikada yıkıldı. Adem Çalık’ın pasıyla ceza alanına giren Eren, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Akhisar ağlarına gönderdi: 3-1. Karşılaşma bu skorla bitti.

Haberin Devamı

Deplasmanda ilk kez yenildi

* Akhisar Belediyespor bundan önce deplasmanda oynadığı 8 maçta sahadan 5 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılmıştı. Yeşil siyahlılar Giresunspor karşısında deplasmandaki ilk yenilgisini almış oldu. Bu arada Giresunspor da bu sezon sahasında oynadığı maçlardaki ilk galibiyetini aldı.
* Akhisar, sahaya düz sarı forma ve şortla sahaya çıktı.
* Akhisar defansının bel kemiği Kürşat kart cezalısı, Serdar ise sakat olduğu için dünkü karşılaşmada yer almadılar.
* Karşılaşmanın başlamasına az bir zaman kala, yağmur hızını artırdı. Karşılaşmaya Giresun seyircisi fazla ilgi göstermedi.
* Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç boyunca yerinde duramadı. 3-1’lik skora kahrolan genç teknik adam, futbolcularını azarladı.