Ege AKİGO’NUN SORUNU GOL

AKİGO’NUN SORUNU GOL

11.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de geride kalan 7 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırabilen ve 2 golü bulunan Elazığspor’dan sonra ligin en az gol atan takımı olan Akhisar, gol derdine çare arıyor

AKİGO’NUN SORUNU GOL

Süper Lig’de geride kalan 7 maçta rakip fileleri 3 kez havalandıran ve Elazığspor’dan sonra ligin en az gol atan ikinci takımı olan Akhisar Bld, gol sorununa derman arıyor. Sezon başından bu yana en önemli sorunlarının skor üretmek olduğunu dile getiren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bikoko’nun uzun süren sakatlığı, Mehmet Yılmaz’ın takıma geç katılması hücum gücümüzü olumsuz etkiledi. Ancak ne yapıp edip, bu problemi çözmek zorundayız” dedi.

Haberin Devamı

Yeni sayfa açılacak
Takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını, özellikle Elazığspor maçında bu yönde çok olumlu sinyaller aldıklarını sözlerine ekleyen Hamzaoğlu şöyle devam etti: “Yeni oyuncularla geçen sezondan kalan futbolcuların uyumu arttıkça sorunlar azalacak. Lige verilen bir haftalık ara büyük avantaj. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip, Gaziantep maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz.”

Mert de çare olmadı

Kulüpte 3. sezonunu geçiren santrfor Mert Kaytankaş, Bikoko, Mehmet Yılmaz, Bruno gibi gol silahlarının formda olmadığı haftalarda şans buldu, ancak beklenen performansı sergileyemedi. Bu sezon Süper Lig’de yeşil siyahlı formayla 213 dakika oyunda kalan Kaytankaş, takımı adına henüz skor üretemedi.