Ege AKTEPE AİLESİ UCUZ KURTULDU

AKTEPE AİLESİ UCUZ KURTULDU

09.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’den Manisa yönüne giden 42 yaşındaki Ekrem Aktepe yönetimindeki 26 KZ 450 plakalı otomobil Sabuncubeli Rampası’ndan inerken kontrolden çıktı, yol ortasındaki kanalda ters döndü.

AKTEPE AİLESİ UCUZ KURTULDU

Sürücü Aktepe, eşi Güler Aktepe (40) ve kızı Gülşah Aktepe (18) büyük bir mucize eseri, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralılar, vatandaşlar ve AKS 110 ekiplerince otomobilden çıkarıldı, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Döviz hırsızları diski de sökmüş
İzmir’in Hatay Semti’nde, demir korkuluğunu kestikten sonra girdikleri Bornova Döviz firmasının büfesinde bulunan çelik kasayı da oksijen kaynağıyla parçalayıp 100 bin dolar çalan hırsızların, işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği bilgisayar hard diskini de sökerek yanlarında götürdükleri ortaya çıktı. Polisin araştırması devam ediyor.

Kayıp avukat için İnterpol devrede
Torbalılı kayıp avukat Mümtaz Baytekin’in akıbetinin belirlenmesi çalışmaları sürüyor. Eski sekreteri C.Y., kocası E.Y. ve arkadaşları D.A. tutuklanmıştı. Baytekin’in kaybolduğu 6 Kasım’dan sonra, Azerbaycan’a giden E.Y.’nin kardeşi E.Y. için İnterpol’den yardım istendi. İfadesinin alınıp, mahkemeye ulaştırılması amaçlanıyor. C.Y. ile gönül ilişkisinde ısrar ettiği için öldürüldüğü tahmin edilen avukatın cesedi ve otomobili ise aranıyor.

Haberin Devamı

Sahte deterjan deposuna baskın
Karşıyaka polisi, Örnekköy’de ruhsatsız çalışan depoya baskın yaptı. İmal ettikleri deterjanları, tanınmış markaların ambalajlarına koyarak pazarlayan Y.K. ve A.Ş. gözaltına alındı. İşyerinde bol miktarda kimyasal malzeme, hassas terazi, paketleme makinesi ve bir tona yakın paketlenmiş deterjan ele geçirildi. Pek çok suçtan sabıkalı oldukları ortaya çıkan zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra savcılık tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Otelde ve bahçede öldüler
Basmane’de otelde kalan Mesut Zeytin’in (48) dışarı çıkmamasından süphelenen görevliler odaya girdi. Yatağında hareketsiz yatan Zeytin’in öldüğü tespit edildi. Kınık’ta da Sadi Boyan (56), evinde yakınları tarafından bahçede hareketsiz yatarken bulundu. Boyan’ın da ölmüş olduğu belirlendi.

Yazarlar