Ege Alaçatı’nın ruhu Çiprika’da yaşanır

Alaçatı’nın ruhu Çiprika’da yaşanır

07.08.2017 - 03:40 | Son Güncellenme:

Doğup büyüdüğü evi butik otele dönüştüren ve bayrağı babasından devralan Rahmi Güner, Alaçatı’nın ruhuna uygun tatil yapmak isteyenler için doğal bir ortam sunduklarını belirtiyor...

Alaçatı’nın ruhu Çiprika’da yaşanır

Çiprika Butik Otel, konuklarına Alaçatı’nın ruhunu yaşatıyor. Çiprika’da, Alaçatı’nın doğal kültürüne uygun işletmecilik anlayışından ödün vermeden çalıştıklarını belirten Rahmi Güner, “11 yıldır doğal formumuzu koruyoruz. Misafirlerimiz bizi bu otantik yapımızdan dolayı tercih ediyorlar” dedi.

Haberin Devamı

‘Gerçek anlamda pansiyon’

8 odalı bir butik otel oldukları için zaman zaman konaklama taleplerine olumlu yanıt veremediklerini belirten Güner, “Biz Alaçatı’da gerçek anlamda bir pansiyon konseptiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha fazla para kazanmak için evimizin ve bahçemizin doğal yapısını bozmak gibi bir niyetimiz yok. Misafirlerimiz küçük, samimi ve kaliteli hizmet anlayışımız nedeniyle Çiprika’yı tercih ediyorlar” diye konuştu.

Çiprika’da konuklara sadece kahvaltı servisi verildiğini belirten Güner, amaçlarının Alaçatı’nın dokusunu korumak ve paylaşıma katkı sağlamak olduğunun altını çizdi. Güner, “Biz müşteriyi otele hapsetmiyoruz. Müşteri çarşıya gidiyor. Oradaki restoranlarda yemek yiyor. Dönüşünde alışverişini yapıyor. Alaçatı’nın sokaklarını geziyor. Alaçatı’yı yaşıyor” vurgusunu yaptı. Güner, bayrağı devraldığı çeyrek asırlık duayen turizmci ve Çiprika’nın kurucusu babası Mehmet Hilmi Güner ve annesi Esma Güner’in de desteğiyle konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi sunduklarını söyledi.