Ege Aliberti’den çifte kutlama

Aliberti’den çifte kutlama

07.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Enriko Aliberti, kuruluşunun 76. yılını ve çok başarılı geçen, Türkiye’de ilk üçe girdikleri 2010 yılını Meyhane Endülüs’te yemekle kutladı.

Aliberti’den çifte kutlama

Geceye Enrico Ricardo Aliberti, Andrea Aliberti, Bölge Müdürü Suat Özdağ, Genel Müdür Hüsnü Kurt, Mavişehir Satış Müdürü Mehmet Görsem, Bornova Servis Müdürü Ahmet Tül, Mavişehir Servis Müdürü Pekün Kırşallı, Yedek Parça Müdürü Turgay Musluoğlu, Satış Sonrası Hizmet Müdürü Okav Örgüç, Sigorta Müdürü Mustafa Aral ve çalışanlar katıldı. Endülüs Fasıl Grubu ile başlayan gece Sevil Sarıer’in hareketli parçalarıyla sürdü.

Haberin Devamı

Körfez manzaralı organik kahvaltı
Karşıyaka Bostanlı’dan sonra ikinci şubesini Üçkuyular Vapur İskelesi üzerinde açan Boğaziçi Restoran deniz manzarasına karşı kahvaltı yapmak isteyenlerin adresi oldu. Kişi başı 20 TL’ye lezzetli-sağlıklı kahvaltıya ulaşmanın mümkün olduğunu anlatan işletme sahibi Cem Kocatoros, “Pazar sabahları organik reçel çeşitleri, bal, peynir, zeytin, köy yumurtası, yüzde yüz danadan kaliteli sucuk servisi yapıyoruz.” diyor.

Tarihi ‘Kemeraltı’ şimdi Çankaya’da
İzmir’de tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 1939 yılından beri hizmet veren “Tarihi Kemeraltı Lokantası”, ikinci şubesini Çankaya’da açtı. 07.00 ile 16.00 saatleri arasında lezzetçilerle buluşan, 150 kişi kapasiteli lokantada sabahları 2.5 TL’ye çorba ve kahvaltı, öğlenleri sulu yemek, zeytinyağlı çeşitleri, tatlı çeşitleri ve kuru fasulye servisi yapılıyor.

Haberin Devamı

Çocuklara özel İncigül Müzikali
TOBAV İzmir Şubesi tarafından hazırlanan İncigül Çocuk Müzikali, 9 Şubat Çarşamba günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde İzmir prömiyerini gerçekleştirecek. Ünlü Grimm Kardeşler’in “Florinda ve Yoringal” isimli masalından esinlenerek yazılmış olan müzikali 50 kişilik koro, solistler ve orkestra sunacak, çocuklar da unutulmaz saatler yaşayacak.

Avukat şarkıcı albümünü tanıttı
Adliyelerde 8 yıl hakim ve savcılık yaptıktan sonra istifa ederek avukatlığa dönen Özkan Yıldırım, “Teselli” isimli albümüyle müzik dünyasına adım attı. Albümünü Altınkapı Restoran’da müzisyenler eşliğinde tanıtan 39 yaşındaki Özkan Yıldırım, albümdeki bazı eserleri de seslendirdi, avukatlığı da bırakmayacağını belirtti.

Kurşun, termalde moral depoluyor
Fantazi müziğin başarılı şarkıcılarından Murat Kurşun, yeni albümü öncesinde Kaya İzmir Thermal& Convention Otel’de termal tatil yaparak enerji topladı. Tatili süresince sabahları erkenden kalkıp dağda yürüdüğünü, ardından kahvaltı yapıp termal havuzlarda bol bol dinlendiğini belirten Murat Kurşun, yeni albümünde Yıldız Tilbe, Hakan Altun ve Doğuş gibi ünlü sanatçıların parçalarının da yer alacağını söyledi.