Ege Alp Erdem, yeni ortakla büyüyor

Alp Erdem, yeni ortakla büyüyor

07.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in sektöründe iddialı firması Alp Erdem Elektrik, gücünü İstanbullu Tesyap’la birleştirdi

Alp Erdem, yeni ortakla büyüyor

İstanbullu birçok yatırımcının elektrik ve mekanik işleriyle ilgili tek bir firmayla çalışmak istediklerini ve bu nedenle alanında uzman Tesyap firması ile işbirliğine gittiklerini ifade eden Alp Erdem Elektrik Genel Müdürü Aziz Demir, gerçekleştirilen anlaşmayla müşteri taleplerine daha çabuk ve geniş kapsamlı cevap vereceklerini söyledi. İnşaat firmalarının genelde İzmir’den İstanbul’a yöneldiği görüşünü aktaran Demir, Tesyap’la gerçekleştirdikleri işbirliği ile bu durumun tersine döneceğini belirttii.

Yelpaze genişledi
Aziz Demir “Tesyap Elektromekanik ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, güneş enerjisi sistemleri, LPG ve doğalgaz tesisatları, bina otomasyon ve sihhi tesisat sistemleri alanında uzman. Bu yıl içinde yaşama geçirilen Zorlu Karayolları Hasdal Yerleşkesi’nin inşaasında Tesyap ile beraber binanın hem elektrik hem de mekanik donanımlarını yaşama geçirdik. Ege Bölgesi’nde de elektrik işlerinin yanında mekanik taahhüt işlerinde de güçlenerek hizmet yelpazemizi genişletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ege Orman Vakfı tam gaz...

Ege Orman Vakfı’nın olağana genel kurul toplantısına, Vakfın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Kurul üyeleri ve Vakıf çalışanlarının katılımıyla yapıldı.
Genel Kurulda Vakfın 2010 yılı faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, değerlendirmelerde bulunuldu. Vakfın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin, “2010 yılında İzmir’de 4 ilçede toplam 467 bin 500 fidanın doğaya kazandırılmasını sağladık. Geriye dönük olarak da 1 milyon 800 bin fidanın bakımını yaptık.” dedi.