Ege Alsancak caddeleri rengarenk olacak

Alsancak caddeleri rengarenk olacak

21.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediyesi, zeminine granit döşediği, aydınlatmaları komple yenileyeceği Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Ali Çetinkaya Bulvarı’ndaki çalışmaları ay sonunda büyük ölçüde tamamlıyor.

Alsancak caddeleri rengarenk olacak

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin Bornova Sokağı kesişiminden başlayarak Ali Çetinkaya Bulvarı başlangıcına kadar olan bölümündeki çalışmalar tamamlandı.

1 kilometre
Toplam 1 kilometrelik güzergah üzerinde yapılan yol ve tretuvar düzenlemesi öncesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde alt yapı kuruluşları İzmirNet, Türk Telekom, doğalgaz ve İZSU çalışmaları gerçekleştirildi. Granit ve beton kaplama olarak yapılan ve 1 milyon TL’ye gerçekleştirilen çalışmalar ay sonunda bitecek.


Küçükpark yenileniyor

Bornova’nın cazibe merkezlerinden biri olan Küçükpark’a yeni düzenlemeler getirecek projeler üretilecek. Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bu amaçla Küçükpark esnafıyla Elit Kafe’de buluştu. Esnafın problemlerini ve isteklerini dinleyen Başkan Sındır, bu sorunların birlikte hareket ederek çözülebileceğini söyledi. Toplantıda, Küçükpark Sevgi Yolu esnafı ve Başkan Sındır, bölge için birlikte proje üretme kararı aldı.