Ege Alsancak Team Series nefes kesti

Alsancak Team Series nefes kesti

08.10.2019 - 02:06 | Son Güncellenme:

Bu yıl 3.sü düzenlenen fonksiyonel fitness antrenman yarışması Alsancak Team Series 2019 nefes kesici çekişmelere sahne oldu.

Alsancak Team Series nefes kesti

İki kişilik takımlar halinde yarışılan, atletlerin takım arkadaşlarıyla birlikte yeteneklerini sergiledikleri fonksiyonel fitness antrenman yarışması Alsancak Team Series Kuşadası Atlantique Holiday Club’da düzenlendi. Online elemeleri geçerek yarışmaya katılmaya hak kazanan, Man-Man, Woman-Man, Woman-Woman olmak üzere Beginner, Scaled, Elite, Master 35-39, Master 40+ kategorilerinde Türkiye, Kıbrıs, Almanya, Amerika, İran ve Fas’tan, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılım göstermiş toplam 200 sporcu yarıştı.

Haberin Devamı

Üç yılda ivmeyi artırdılar

Yarışmada başarı elde edip dereceye giren sporcular finalde düzenlenen törenle ödül almaya hak kazandı. Türkiye’de Fonksiyonel Fitness’ın yayılması ve sevilmesi konusunda yoğun emek ve çaba harcayan, Alsancak Team Series’in düzenleyicisi, Crossfit Alsancak (İzmir) ve ekibi, yarışma öncesi ve yarışma esnasında göstermiş olduğu organizasyon becerisi ile, Alsancak Team Series’i, her geçen yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştireceklerini organizasyonun 3. yılında bir kez daha kanıtlamış oldu. 

 

Yazarlar