Ege Altay’a para kazandırmadan ayrılmayacağım

Altay’a para kazandırmadan ayrılmayacağım

27.12.2009 - 00:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın transfer listesine giren Altaylı Musa Çağıran, Milliyet EGE’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı kulübe para kazandırmadan gitmeyeceğini söyleyen genç yetenek, yakın çevresinin dışında kimsenin bilmediği gerçekleri de paylaştı

Altay’a para kazandırmadan ayrılmayacağım

Sarı kırmızılı ekibin renklerine bağlamak istediği Altay’ın yıldız adayı futbolcusu Musa Çağıran, Milliyet EGE’ye inanılması güç gerçekleri açıkladı. Galatasaray’ın transfer listesinde yer almasının kendisine gurur verdiğini söyleyen Çağıran, “Doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaşlıyım.
Ama profesyonel düşünüyorum. Ekmek parası için seve seve Galatasaray için ter dökerim. Benim gözlemlerim, forma verilirse de İstanbul ekibinin orta sahasında oynarım. Mehmet Topal, Ayhan, Barış çok iyi oyuncular fakat düz oynuyorlar. Altay’dan ayrılırsam tek düşüncem kulübüme iyi para kazandırarak gitmek” dedi.

Gerçekte iki yaş büyük
Futbola Fenerbahçeli Semih gibi İzmir’in Çamdibi semtinde başladığını ama kendisinin Altınırmak amatör küme takımında forma giydiğini söyleyen genç yetenek, “Kupadaki Fenerbahçe-Altay karşılaşmasında Semih abiye de bunu söyledim. Çok şaşırdı. ‘Tek Çamdibili ben değilmişim’ diyerek güldü.
Altınırmak’tan sonra Aliağa transfer oldum. 25 kez Milli Takım formasını giydim. Fakat, nüfus kağıdım da yazdığı gibi 17 Kasım 1992 doğumlu değilim. Abim ile aramızda bir yaş fark var. Babam aynı anda askere gitmemizi istemediği için nufüsumu iki yıl geç çıkartmış” diye konuştu

Hayatta her şey olabiliyor
Milan Baros hayranı olduğunu da söyleyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu şöyle konuştu: “İki sezon önce Çek yıldızı TV 8’deki Aston Villa maçlarında televizyondan izliyordum. Geçen yıl kupada kendisine rakip oldum. Nasipse şimdi aynı takımda oynarız. Bu olay bana hayatta her şeyin olabileceğini gösteriyor. Transferim devre arasında gerçekleşse bile en büyük dileğim Altay’ın Süper Lig’e sezon sonunda yükselmesi” Musa Çağıran için resmi bir teklif almadıklarını söyleyen Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz’ın yakın çevresine “Musa’nın bedeli 1 milyon Euro” dediği öğrenildi.