Ege Altay’ın ilacı Zafer

Altay’ın ilacı Zafer

26.08.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz’la önceki gün konuşup el sıkışan, siyah-beyazlı kulüple dün bir yıllık sözleşme imzalayan Zafer Biryol, İzmir’e şampiyonluk yaşamak için döndüğünü söyledi

Altay’ın ilacı Zafer

Göztepe’de 2001-2003 yıllarında arasında forma giydikten sonra Konyaspor’a giden, oradan da Fenerbahçe’ye transfer olan 33 yaşındaki usta oyuncu Zafer Biryol, “Hedefi şampiyonluk olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Geçen sezon formasını giydiğim Mersin’in yeni hocası Serhat Güller beni istemediği için takımdan ayrıldım. Gelecek hafta takımdaki yerimi alabilirim. Hedefim her maçta gol atıp Altay’ı Süper Lig’e taşımak” dedi.
Yeni sezona Kartal beraberliğiyle başlayan Altay’ın Başkanı Niyazi Konuşmaz, Zafer Biryol’un gol yollarındaki sorunu çözeceğine inandıklarını ifade etti.
2003-04’te attığı 25 golle Süper Lig’de krallık tacını takan Zafer Biryol, 2005 yılında gittiği Fenerbahçe’de sakatlıklar yüzünden verimli olamadı. (A) Milli Takım’da 7 kez oynayan Zafer, 177 Süper Lig maçında 67 gol attı, geçen sezon Mersin’de 30 maçta 16 gol kaydetti.

Yazarlar