Ege Altay silbaştan

Altay silbaştan

25.09.2009 - 01:24 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlıların tecrübeli Teknik Direktörü Fuat Yaman, istikrarsız bir görüntü çizen Yüksel’in yerine savunmada Mehmet Budak’a şanş vererek geçen yılın başarılı dörtlü defans kurgusunu yeni baştan oluşturuyor

Altay silbaştan

Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı yenilgiyi yarın saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor’u yenerek telafi etmek isteyen Altay’da, Teknik Direktör Fuat Yaman, Mehmet Budak’ı sağ beke çekip geçen sezonun ikinci yarısında başarılı olan dörtlüden defansı oluşturmayı planlıyor.

Kanatlar değişiyor

Sezon başından beri istikrarsız bir görüntü sergileyen Yüksel’in yerine sakatlığı geçen Mehmet Budak’ı görevlendirecek Yaman, Yiğitcan-Onur’dan oluşan tandemi ve sol bekte Ercan’ı bozmayacak. Orta sahanın sağında Okan Koç’u, solunda Musa Sinan’ı görevlendirmeyi planlayan Yaman, sakatlığı geçen ve takımla antrenmanlara çıkan Levent’e ise “beyin” görevi verecek. Sezona direkt Süper Lig hedefiyle giren iki takımın mücadelesinden kazançlı çıkan taraf olmak istediklerini vurgulayan Yaman, “Rize deplasmanları her takım için zordur. Onlarda bizim gibi uzun süredir Süper Lig’e çıkma mücadelesi veriyor fakat istediğini elde edemiyor. İnanıyorum ki; kazanan ekip biz olacağız ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştıracağız. Camiamızın ligin uzun bir maraton olduğunu unutmadan hareket edip, bir yenilgiyle pes etmeyeceğimizi bilmesini istiyoruz” diye konuştu.