Ege Altay World Milk Cup U9 şampiyonu İzmirgücü

Altay World Milk Cup U9 şampiyonu İzmirgücü

02.05.2018 - 22:35 | Son Güncellenme:

10 Numara Sportif’in Kuşadası’nda düzenlediği U9 Altay World Milk Cup’ın en büyüğü İzmirgücü oldu. Dev turnuvanın final maçında Göztepe’yi tek golle yenen İzmir ekibi mutlu sona ulaştı. Milk Cup’ta 3.’lüğü ise Murat Germenspor elde etti. Karşılaşmaların sonunda miniklere kupa ve madalyaları verildi

Altay World Milk Cup U9 şampiyonu İzmirgücü

10 Numara Sportif’in düzenlediği Altay World Milk Cup U9 turnuvası 28 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleşti. 28 takımın katıldığı ve miniklerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya futbol dünyasının önemli isimleri de konuk oldu. İspanya’da, Beşiktaş’ta ve A Milli Takım’da oynayan başarılı futbolcu Nihat Kahveci ile usta yorumcu Tunç Kayacı da minikleri heyecan dolu günlerinde izledi. Ünlü isimlerin yanı sıra miniklerin heyecanına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Türk Kızılayı Kan Merkezi Ege Bölge Müdürü Gökay Gök de ortak oldu.

Haberin Devamı

Muhteşem final

Göztepe, Altay, İstanbul Jenerik, Yalova Yıldızlar, Edirne Şükrüpaşa, Eskişehir İdmangücü, Mustafa Kemalpaşaspor, Ayrancılar Futbol Kulübü, Selçuk Çamlıkspor, İzmirgücü, Didim Altınkum, İstanbul Damlaspor, Yalurlar Geri Dönüşüm Futbol Kulübü, Murat Germenspor, Tire 1970, Minikordu, Ankara Gazi Balkan, Üçyol Elit Futbol Kulübü, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Sultanbeyli Trabzonspor Futbol Okulu, Manisa Şehitler, Ankara Gazi Eğitim, Denizli Kartalgücü, İlkadımspor, Adagücü ve Emre Gürsoy Futbol Akademi takımlarının katıldığı turnuvada final, İzmirgücü ve Göztepe arasında oynandı. Göztepe’yi tek golle geçen İzmirgücü şampiyonluğa ulaştı. Milk Cup’ta 3. Murat Germenspor elde etti. Final karşılaşmasının ardından miniklere kupalarını eski milli futbolcu Nihat Kahveci verdi.